Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mazăre vrea să transforme Mamaia în Las Vegas: Turiştii se vor putea căsători în două capele ce vor fi construite în staţiune

Mazăre vrea să transforme Mamaia în Las Vegas: Turiştii se vor putea căsători în două capele ce vor fi construite în staţiune

Un articol de: - 18 Sep 2013, 17:24
Mazăre vrea să transforme Mamaia în Las Vegas: Turiştii se vor putea căsători în două capele ce vor fi construite în staţiune Foto: femeiastie.ro Eveniment

Două capele vor fi construite la Mamaia, unde se vor putea căsători atât turiştii, cât şi locuitorii Constanţei.

Arhiepiscopia Tomisului a primit drept de folosinţă asupra a două terenuri în suprafaţă totală de peste 700 de metri pătraţi. Primul teren are o suprafaţă de 270 de metri pătraţi şi este situat în zona Hotelului Mercur Minerva, iar cel de-al doilea are 443 de metri pătraţi şi se află în zona Hotel Perla.

În cazul în care construcţia nu este realizată în termen de doi ani, terenul va reveni la municipalitate, se arată în hotărârea Consiliului Local Municipal, potrivit Mediafax.

Radu Mazăre a anunţat, la finalul şedinţei, că pe aceste terenuri vor fi construite două capele unde se vor putea căsători atât constănţenii, cât şi turiştii.

"Ce are credinţa şi Dumnezeu şi lucrurile bune pe care le faci cu distracţia şi plaja? Înalt Prea Sfântul m-a rugat, sunt multe solicitări, pentru noi nu-i nimic deosebit că mergem la biserică, iar cei care se căsătoresc, se căsătoresc undeva la malul mării. Pentru alţii din ţară e un lucru deosebit şi pot să-şi cupleze căsătoria, mersul la biserică, nunta cu petrecutul la mare, ori eu vreau să ofer tot ce este şi se poate oferi de la... până la...”, a declarat Radu Mazăre, la finalul şedinţei Consiliului Local.

Totuşi, primarul crede că la capelele din Mamaia nu ar trebui oficiate şi slujbe de înmormântare deoarece nu consideră că este potrivit "să umblii cu mortul" printre carele alegorice.

"Asta o să discut cu Înalt Prea Sfântul. Nu cred că este potrivit ca printre carele alegorice să umblii cu mortul, o să fie în oraş, dar momente de bucurie şi de veselie se pot face fără probleme”, a explicat Radu Mazăre.


Citeşte mai multe despre:   Mamaia,   las vegas