Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Medic legist: Copilul omorât de maidanez arăta ca o pradă. Tot corpul era plin de plăgi mușcate și era scalpat

Medic legist: Copilul omorât de maidanez arăta ca o pradă. Tot corpul era plin de plăgi mușcate și era scalpat

Un articol de: - 03 Sep 2013, 12:37
Medic legist: Copilul omorât de maidanez arăta ca o pradă. Tot corpul era plin de plăgi mușcate și era scalpat Eveniment
Medicul legist care a efectuat autopsia băiețelului de 4 ani decedat după ce a fost sfâșiat de un maidanez în zona Lacul Tei din București a explicat marți condițiile în care a survenit moartea micuțului.

Astfel, Salem Abdo a precizat într-o declarație de presă că toată suprafașa coporală a copilului era plină cu plăgi mușcate, cu mărimi cuprinse între jumătate de cm și 5-6 cm.

„Toată suprafața corporală era plină cu plăgi mușcate, de la jumătate de cm până la 5-6 cm. inclusiv în zona cervicală. Au acționat exact prin instinctul lor primar de animale care ucid ca să mănânce. Pur și simplu arăta ca o pradă. Este scalpat”, a precizat medicul legist.

El a precizat că decesul băiatului a survenit foarte repede din cauza hemoragiei masive, a durerii și a spaimei.

„Foarte repede a survenit decesul, pe fondul hemoragiei externe masive și rapide și pe fondul durerii, al spaimei. Este al treilea caz pe care îl fac eu cu persoane omorâte de câini. Celelate două persoane erau adulte. Plus ce au făcut colegii mei. Eu vreau să trag un semnal de alarmă, trebuie găsită o soluție. Nu putem umbla pe străzi cu 60.000 de câini”, a mai spus medicul.

Un copil în vârstă de patru ani a murit după ce a fost atacat de câini maidanezi, pe o proprietate privată din Sectorul 2. Şi fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

Femeia a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoţi ai săi, în vârstă de şase şi, respectiv, patru ani. La un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea şi au dispărut.

Bătrâna a sunat apoi la Poliţie şi a anunţat că nu-şi mai găseşte unul dintre nepoţi. Copilul de patru ani a fost găsit de autorităţi mort, într-o râpă de lângă lacul din Parcul Tei.

Medicul legist Salem Abdo: Copilul de 4 ani ucis de mainadez arăta ca o pradă
Embed: