Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ce face în PUŞCĂRIE medicul care şi-a ÎMPUŞCAT fosta amantă ÎN CAP, de faţă cu COPIII: E un DEŢINUT-PROBLEMĂ! (FOTO)

Ce face în PUŞCĂRIE medicul care şi-a ÎMPUŞCAT fosta amantă ÎN CAP, de faţă cu COPIII: E un DEŢINUT-PROBLEMĂ! (FOTO)

Un articol de: - 01 Iun 2018, 12:46
Ce face în PUŞCĂRIE medicul care şi-a ÎMPUŞCAT fosta amantă ÎN CAP, de faţă cu COPIII: E un DEŢINUT-PROBLEMĂ! (FOTO) Foto: cancan.ro Eveniment

Medicul orădean Dan Stamatiu, cel care şi-a împuşcat în cap fosta amantă, de faţă cu copiii acesteia, pare să nu se adapteze la viaţa din spatele gratiilor.
Potrivit unei surse din Penitenciarul Satu Mare, acolo unde doctorul-asasin își ispășește pedeapsa, Dan Stamatiu a ajuns un deţinut-problemă, scoţându-le peri albi gardienilor şi conducerii închisorii.

Acesta a fost sancționat în nenumărate rânduri de conducerea Penitenciarului pentru nerespectarea regulamentului de ordine interioară, iar de fiecare dată deținutul a contestat în instanță pedepsele primite, scrie cancan.ro. 

"E unul dintre cei mai dificili deținuți, a scos peri albi atât gardienilor, cât și conducerii. E un deținut-problemă, a făcut numai probleme în închisoare", a declarat sursa din cadrul penitenciarului.

(Foto: cancan.ro)

Dan Stamatiu a ajuns celebru, după ce, în septembrie 2016, și-a împușcat fosta amantă în cap. În plus, Stamatiu a tras și spre soțul femeii, rănindu-l în zona capului. 
Doctorul era stabilit în Ungaria, de mai bine de 28 de ani, unde a avut o aventură cu mama a doi gemeni. 

Procurorii maghiari au susținut că femeia s-a întors la familia ei, ceea ce l-a determinat pe medic să cumpere un pistol de pe piaţa neagră şi să meargă apoi la locuinţa familiei fostei sale iubite. De la geamul bucătăriei, Stamatiu a tras cu sânge rece asupra celor doi soți, care erau la masă împreună cu copiii lor, în vârstă de șapte ani. 

(Foto: cancan.ro)Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Femeia a murit pe loc, în timp ce soțul acesteia a fost transportat la spital în stare gravă, ulterior decedând. 
Martorii tragediei au relatat că unul dintre cei doi copii a fugit pe stradă, plin de sânge, și a strigat după ajutorul vecinilor.
 

Citeşte mai multe despre:   Dan Stamatiu,   Stiri Satu Mare