Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Medicii de familie, despre creșterea veniturilor: “Ca la Radio Erevan. Ni s-a luat, nu ni s-a dat”

Medicii de familie, despre creșterea veniturilor: “Ca la Radio Erevan. Ni s-a luat, nu ni s-a dat”

Un articol de: - 07 Iun 2011, 21:45
Medicii de familie, despre creșterea veniturilor: “Ca la Radio Erevan. Ni s-a luat, nu ni s-a dat” Eveniment

Președintele Federației Patronatelor Naționale a Medicilor de Familie, dr.Doina Mihăilă, și președintele Societății Naționale a Medicilor de Familie ,dr. Rodica Tănăsescu, au comentat , marți, la Evenimentul Zilei declarațiile pe care le-a făcut șeful CNAS, Lucian Duță, luni, în direct la postul B1 TV. 

Reprezentantele medicilor și-au expus punctul de vedere în privința conflictului dintre medicii de familie și CNAS, care a dus la refuzul semnării contractului cadru și a lăsat bolnavii din România fără rețete compensate.

Referitor la afirmația șefului CNAS, potrivit căruia medicilor le-au fost îndeplinite toate cererile tehnice, dar aceștia au cerut în plus o majorare a bugetului de 30%, Mihăilă a afirmat că Lucian Duță „dezinformează și manipulează întotdeauna”.

“Este vorba de o creștere ca la Radio Erevan. Ni s-a luat, nu ni s-a dat” și, în fapt, noul contract cadru duce la o scădere cu 10% a veniturilor medicilor de familie, a adăugat Rodica Tănăsescu.

Rodica Tănăsescu: Creșterea pentru medicii de familie e de fapt o scădere
Embed:

Doina Mihăilă a mai precizat, pentru Robert Turcescu, că veniturile cabinetului personal sunt de “1.400 de lei brut”, accentuând faptul că este vorba de venitul cabinetului, “nu de veniturile personale”.

Dr.Doina Mihăilă: Pentru 1.800 de pacienți, eu rămân cu 1.400 de lei
Embed:
Citeşte mai multe despre:   CNAS