Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Medicul lui Sorin Oprescu, la Arestul central pentru a-l consulta pe edilul suspendat: E schimbat, mai slab, mai puțin tonic (VIDEO)

Medicul lui Sorin Oprescu, la Arestul central pentru a-l consulta pe edilul suspendat: E schimbat, mai slab, mai puțin tonic (VIDEO)

Un articol de: - 25 Sep 2015, 19:13
Medicul lui Sorin Oprescu, la Arestul central pentru a-l consulta pe edilul suspendat: E schimbat, mai slab, mai puțin tonic (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment
UPDATE 21.00 La ieșirea din Arestul Central, unde l-a consultat pe Sorin Oprescu, medicul cardiolog Leonida Gherasim a evitat să precizeze dacă edilul suspendat al Capitalei ar trebui internat într-un spital civil, însă a precizat că acesta este vizibil schimbat, mai slab și mai puțin tonic.

”Recomandările le-am făcut în scris și nu se pot spune. Starea de sănătate se poate complica la orice persoană care are diabet sau factori de risc. Întâi am studiat ce acte sunt la dosarul medical, o discuție cu medicul care îl supraveghea, o discuție cu profesorul Oprescu, un examen complet cardiovascular”, a declarat medicul.

„E schimbat, mai slab, mai puțin tonic. Un bolnav cu angină poate să moară subit sau să trăiască 20 de ani”, a mai spus medicul cardiolog.

Medicul cardiolog, despre starea de sănătate a lui Sorin Oprescu


Medicul lui Sorin Oprescu, Leonida Gherasim, a ajuns vineri seară la Arestul Central al Poliției Capitalei pentru a-l consulta pe edilul suspendat al Bucureștiului.

Acesta a venit pregătit doar cu un stetoscop și un aparat de măsurat tensiunea, precizând că acestea nu sunt suficiente pentru consultație.

”Am stetoscopul și aparatul de tesiune. Nu este suficient. Am venit să văd care este starea de sănătate, pe baza dosarului medical, a actelor medicale și a examenului clinic”, a declarat medicul lui Oprescu.

Întrebat dacă în urma consultului poate face recomandarea ca edilul suspendat să fie internat într-un spital civil, medicul a evitat să dea un răspuns clar precizând doar că ”orice consult medical se termină cu o recomandare, așa va fi și în această seară”.

Avocatul Poporului a prezentat vineri concluziile anchetei din Arestul Poliţiei Capitalei. Echipa a analizat condiţiile în care este ţinut după gratii primarul suspendat al Capitalei.

Una dintre concluziile anchetei a fost aceea că Sorin Oprescu, care este un pacient cu o bogată încărcătură patologică, ”trebuie urmărit și deferit unei secții de cardiologie, cu toate cele aferente”. (Detalii AICI

Sorin Oprescu, vizitat de medic în arest


Citeşte mai multe despre:   medic,   Sorin Oprescu