Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Medicul Valeriu Gheorghiță, anunț despre centrele de vaccinare de tip drive-through: "Se vor operaționaliza în marile aglomerări urbane. Capitala va avea cel puțin un astfeld e centru" (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghiță, anunț despre centrele de vaccinare de tip drive-through: "Se vor operaționaliza în marile aglomerări urbane. Capitala va avea cel puțin un astfeld e centru" (VIDEO)

Un articol de: George Lupu - 13 Apr 2021, 14:31
Medicul Valeriu Gheorghiță, anunț despre centrele de vaccinare de tip drive-through: "Se vor operaționaliza în marile aglomerări urbane. Capitala va avea cel puțin un astfeld e centru" (VIDEO) Sursa Foto: Hepta Eveniment

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță a spus marți că se fac pregătiri în marile orașe pentru operaționalizarea centrelor de vaccinare de tip drive-through:

“În mod deosebit în marile aglomerări urbane. Sunt deja județe care sunt în faza avansată de organizare a acestor tipuri de activități. De semenea, și la nivelul Capitalei vom organiza cel puțin un astfel de centru. Detaliile vor fi prezentate când vor fi finalizate”, a spus medicul Valeriu Gheorghiță.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Premierul Florin Cîțu a anunțat pe Facebook că, începând de marți, capacitatea de vaccinare în România  ajuns la 115.000 de persoane pe zi. „Vă încurajez pe toți să vă vaccinați. Este SINGURA cale de a scăpa de pandemie. Pentru revenirea cât mai rapidă la normalitate este nevoie de un efort comun”, a mai scris Cîțu pe Facebook.

 

Capacitatea de vaccinare în România a ajuns la 115.000 de persoane pe zi

 

Premierul a transmis că „doar dacă ne implicăm cu toții, dacă suntem responsabili și respectăm în continuare măsurile sanitare, este posibil să ne reluăm viețile de dinainte de pandemie”.

Autoritățile au anunța că marţi vor fi deschise încă 144 de centre de vaccinare în care va fi folosit serul Pfizer, numărul total de fluxuri pentru imunizarea cu acest ser ajungând, astfel, la 948.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Premierul a subliniat faptul că Guvernul are în vedere măsuri de relaxare, condiționate de evoluția campaniei de vaccinare.  „Mergem în ideea relaxării, dar să ne vaccinăm. Relaxarea de la 1 iunie se poate întâmpla doar dacă ne vaccinăm. Altfel, nu avem șanse", a declarat Cîțu.

Citeşte mai multe despre:   COVID-19,   Bucuresti