Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Medika TV, prima televiziune medicală din România, a început emisia

Medika TV, prima televiziune medicală din România, a început emisia

Un articol de: - 22 Oct 2018, 12:10
Medika TV, prima televiziune medicală din România, a început emisia Eveniment

Medika TV, prima televiziune medicală, a început emisia. Prima staţie de televiziune naţională cu tematică medicală va fi recepţionată de clienţii operatorilor Telekom, AKTA, UPC şi al ţii în pachetul digital de bază Familia, începând cu 22 octombrie.

Staţia este un proiect al Grupului Evenimentul Românesc, care deţine mai multe operaţiuni în audiovizualul românesc, posturi de radio şi televiziuni locale şi regionale.

Cu un program adresat îndeosebi telespectatorilor interesaţi de sănătate, în general, Medika TV îşi propune să devină în scurt timp o platformă de comunicare a tuturor actorilor ce îşi desfăşoară activitatea în sistemul de sănătate. Programele sale sunt axate cu prioritate pe educaţie, ştiinţă şi tehnologie, dar se vor regăsi şi informaţii şi noutăţi utile din domeniul medical.

„Dorim să cultivăm în România documentarele de nişă, prin prezentarea unor producţii de excepţie realizate de cele mai mari case de producţie europene. Filme documentare, ce şi-au găsit un loc în grila marilor broadcasteri europeni, gen BBC, vor completa grila Medika TV.

Avem toată convingerea că Medika TV nu va fi doar o televiziune, ci îşi va căpăta încrederea tuturor profesorilor,

medicilor, studenţilor şi instituţiilor care îşi vor găsi aici acea platformă de comunicare, într-o formă agregată, astfel încât dezbaterile şi informaţiile de aici să se concretizeze într-un reper ce poate ajuta la însănătoşirea sistemului medical. Vom atrage prin producţiile şi în platourile Medika TV, mari nume ale medicinei din  România, oameni cu notorietate din Sănătate, care au ceva de spus şi care pot aduce plusvaloare politicii noastre editoriale”, a declarat  Vlad Pufu, director general al Medika TV şi managerul de proiect.