Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Meleșcanu: Un român, în gruparea teroriștilor ISIS, cei care au decapitat jurnaliști în Orientul Mijlociu

Meleșcanu: Un român, în gruparea teroriștilor ISIS, cei care au decapitat jurnaliști în Orientul Mijlociu

Un articol de: B1 TV - 03 Oct 2014, 10:28
Meleșcanu: Un român, în gruparea teroriștilor ISIS, cei care au decapitat jurnaliști în Orientul Mijlociu Foto: abc.net.au Eveniment

În gruparea călăilor ISIS, care au decapitat jurnalişti celebri veniţi să facă investigaţii în Orientul Mijlociu, se numără şi un român. Avertismentul vine din partea fostului director al Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu.

„A fost la un moment dat un român. Știm că a plecat din România  cu intenția să ajungă, nu știm dacă a ajuns, ce a făcut, pentru că nimeni nu poate să urmărească foarte bine orice mișcare a oricărui cetățean român. Pentru Romania nu este un pericol legat de reîntoarcerea unui român, dacă se confirmă”, a spus fostul șef al SIE, la Europa FM.

Teodor Meleşcanu spune în acest context că întoarcerea în ţară a bărbatului afiliat grupării teroriste "Statul Islamic" ar putea reprezenta un pericol la adresa securităţii naţionale.

„Dar eu vorbesc de faptul că din alte țări sunt mii care se întorc, iar acești mii care se întorc pot întodeauna să fie preocupați de a duce mai departe lupta între ghilimele a Jihadului, pe teritoriul altor țări, inclusiv al României”, a mai spus Meleșcanu.

Întrebat de jurnalişti dacă autorităţile române nu ar trebui să ştie dacă românul s-a întors deja în ţară, fostul şef SIE a arătat că "cine trebuie, ştie".

Un român, printre călăii jurnaliștilor din ISIS

Citeşte mai multe despre:   isis,   Teodor Melescanu,   Orientul Mijlociu,   teroristi