Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Membrii USL Argeș, nemulțumiți că sediile importante ale regiunii vor fi mutate la Ploiești și Alexandria

Membrii USL Argeș, nemulțumiți că sediile importante ale regiunii vor fi mutate la Ploiești și Alexandria

Un articol de: B1 TV - 29 Aug 2013, 20:53
Membrii USL Argeș, nemulțumiți că sediile importante ale regiunii vor fi mutate la Ploiești și Alexandria Eveniment

USL Argeș ameninţă cu boicotarea guvernului Ponta în problema regionalizării. Senatorul PNL Ion Popa a avertizat că USL Argeş ar putea chiar să organizeze proteste de stradă, dacă problema nu va fi tranşată echitabil.

Popa a susţinut că îi va cere lui Liviu Dragnea să explice de ce sediul regional Sud Muntenia al Direcţiei Naţionale de Antifrauda Fiscală şi cel al Inspectoratului pentru Controlul Traficului Rutier vor fi în Alexandria, în judeţul Teleorman, din care provine vicepremierul.

"Am avut o interpelare pentru domnul Dragnea şi de două luni nu am primit răspuns. Eu l-am întrebat dacă există o structură care să facă regionalizarea şi dacă fac parte specialişti din varii domenii, care să lucreze bine, sa aducă un proiect pilot. (...) Am înţeles că există o structură şi un proiect în dezbatere publică. În privinţa capitalei, mi s-a răspuns să nu mai folosim acest termen, ci reşedinţa, de parcă asta era cel mai important”, susține Popa.

Sediul regional Sud Muntenia al Direcţiei Naţionale de Antifrauda Fiscală şi cel al Inspectoratului pentru Controlul Traficului Rutier vor fi, potrivit proiectului, mutate în Alexandria. De asemenea, alte două instituții importante, Finanţele Publice şi Ambulanţa, îşi vor avea sediul regional Sud Muntenia în Ploieşti. Iar cel puţin deocamdată, Argeşul nu a "primit" niciun sediu regional. Motiv pentru care senatorul liberal izbucneşte.

"Vreau să îl întreb pe Dragnea de la tribuna Senatului cum a făcut de a ajuns Alexandria capitala regiunii. Dacă această repartizare, de exemplu a structurii Antifraudă, respectă criteriile. (...) Dacă se fac criterii pe muşchi umflaţi, nu vor avea succes şi vreau să propun următoarea decizie politică în Arges: Ce facem şi cum ne comportăm dacă acesta este tratamentul la care suntem supuşi. Îi rog pe directori să se comporte demn, fie că sunt subordonaţi celor de al Telorman sau Prahova. Pentru că ei reprezintă Argeşul şi cetăţenii lui”, mai arată Ion Popa.

USL Arges ameninta cu boicotarea regionalizarii
Embed:

Citeşte mai multe despre:   PNL,   regionalizare,   Stiri Ploiesti,   Stiri Alexandria,   proteste,   Liviu Dragnea