Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ”Munca te va elibera”. La intrarea unei firme de stat din Prahova este scris mesajul de la intrarea în lagărul de concentrare nazist Auschwitz

”Munca te va elibera”. La intrarea unei firme de stat din Prahova este scris mesajul de la intrarea în lagărul de concentrare nazist Auschwitz

Un articol de: Vladimir Ionescu - 27 Mar 2019, 23:13
foto: Vodna Ecosal Eveniment

O firmă de stat din județul Prahova are afișată la intrare celebra lozincă a lagărului de concentrare de la Auschwitz, „Munca te va elibera” (n.r - Arbeit macht frei), arată reporterii ziarului Incomod, care investigau o sesizare a unui cititor referitoare la un focar de infecție, potrivit g4media.ro.

Societatea se numește Vodna Ecosal, asociați fiind Consiliul Local Drăgănești (primar Ion Dumitrache – PNL) , Consiliul Local Dumbrava (primar Marian Apostol – PNL) și Consiliul Local Gherghița (primar Mihail Nichita – PSD). Firma oferă servicii de salubritate în opt localități din județul Prahova, dar execută și activități de deratizare, dezinsecție și dezinfecție, conform informațiilor de pe site. Tot acolo este notată și caracterizarea firmei: integritate, experiență, profesionalism și transparență.

Mesaju controversat, „Munca te eliberează!”, este ferit de ochii curioșilor, regăsindu-se pe partea interioară a porții de acces. Prin urmare, el poate fi observat doar de persoanele care se află înăuntru. De partea cealaltă, cei care trec doar prin fața societății văd inscripționat pe poartă numele firmei, Vodna Ecosal SRL.

Citeşte mai multe despre:   Prahova,   Auschwitz
 
 
 
Loading...