Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Probleme pentru iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a postat un mesaj cu subînțeles pe o rețea socială (FOTO)

Probleme pentru iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a postat un mesaj cu subînțeles pe o rețea socială (FOTO)

Un articol de: Ramona Zaharia - 22 Iun 2020, 16:17
Probleme pentru iubita lui Liviu Dragnea. Irina Tănase a postat un mesaj cu subînțeles pe o rețea socială (FOTO) Eveniment

Irina Tănase, iubita fostului lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pare să aibă unele probleme sau cel puțin așa a lăsat să se înțeleagă din ultimul mesaj publicat de aceasta pe rețeaua de socializare Instagram.

 

Ce mesaj cu subînțeles a postat Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea

 

Liviu Dragnea și Irina Tănase au o relație de aproximativ cinci ani și cei doi aveau în plan să se căsătorească, dar planurile le-au fost date peste cap de condamnarea fostului lider PSD.

Însă, recent, s-a zvonit că cei doi nu ar mai forma un cuplu, în special pentru că tânăra a fost surprinsă fără inelul primit de la iubit pe deget, scrie Cancan

Recent, Irina Tănase a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj care lasă de înțeles că ar avea anumite probleme în plan personal.

“Durere, dar n-o voi lăsa să se transforme în ură”, a fost mesajul transmis de iubita lui Liviu Dragnea.

 

mesaj cu subînțeles publicat de Irina Tănase, iubita fostului lider politic Liviu DragneaAu descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Sursa: Instagram

 

Mesajul dureros al Irinei Tănase de Valentine's Day

 

Și de Valentine's Day Irina Tănase a publicat un mesaj prin care își arăta suferința.

Mai precis, tânăra a distribuit o fotografie cu un mesaj în engleză: "Dacă m-ar întreba cineva cum arată iadul, aş răspunde: Este distanţa dintre două persoane care se iubesc".

De asemenea, în urmă cu puțin timp, Irina a postat pe Instagram o serie de dialoguri cu mama ei, în care o întreabă cum a reacţionat atunci când a aflat că ea are o relaţie cu un bărbat mai matur, care este chiar fostul şef al PSD.

Astfel că, mama Irinei Tănase a răspuns ironic la întrebările fetei, iar atitudinea prezentată este una nepăsătoare, lăsând să se înţeleagă că acesta nu a fost un subiect tabuu în familia Tănase.

Irina a întrebat-o pe femeie dacă a fost șocată cănd a aflat de relația ei cu Liviu Dragnea.

”Te rog eu spune-le oamenilor cât de şocată ai fost şi cât de supăraţi sunteţi voi?”, a spus tânăra.

Mama acesteia nu a stat pe gânduri şi i-a răspuns: ”Ooo da, am rămas şocată până în ziua de azi!”.

Mai mult, cele două au vorbit și despre diferența de vârstă dintre Irina Tănase și Liviu Dragnea.

Ulterior, logodnica fostului lider PSD a încheiat filmarea spunând că mama ei este întotdeauna deschisă să răspundă, dacă cineva mai are întrebări referitoare la aceasta poveste.

 

Cum l-a cunoscut Irina Tănase pe Liviu Dragnea

 

Irina Tănase a ajuns în atenția fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în 2013. În acel an, tânăra a început să lucreze la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, devenind asistenta celui care acum a ajuns să-I fie logodnic.

De ziua lui Liviu Dragnea, tânăra a postat o poezie de dragoste pe Instagram. Mai precis, aceasta a publicat un sonet al scriitoarei britanice Elizabeth Barrett Browning.

sonet publicat de Irina Tănase de ziua lui Liviu Dragnea

Irina Tănase a ajuns, din nou, în atenția opiniei publice, imediat după ce Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, aceasta fiind surprinsă în timp ce îl vizita pe iubitul său la penitenciar.

 

Citeşte mai multe despre:   Irina Tanase,   Liviu Dragnea