?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ALERTĂ METEO! Schimbare DRASTICĂ a vremii... Anunţul de ultimă oră al meteorologilor

ALERTĂ METEO! Schimbare DRASTICĂ a vremii... Anunţul de ultimă oră al meteorologilor

Un articol de: B1.ro - 07 Dec 2018, 16:38
Eveniment

Meteorologii vin cu vești teribile pentru următoarea săptămână. Temperaturile scad drastic în următoarea săptămână.

Astfel, în Banat, după data de 8 decembrie se va marca o scădere, spre temperaturi maxime în medie de 0...2 grade. Scăderea temperaturilor nocturne va fi treptată, astfel că pentru mijlocul lunii decembrie sunt prognozate minime în jur de -6 grade. Se vor semnala precipitații pe tot parcursul intervalului, însă cu o probabilitate mai mare de apariție și în cantități mai însemnate în intervalul 8 – 13 decembrie.

REPEDE CLICK AICI: ȚI SE ZBÂRLEȘTE PĂRUL ATUNCI CÂND O SĂ VEZI DESPRE CE E VORBA (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE...)

În Crișana, vremea se va răci continuu, până la valori ce nu vor mai depăși 0 grade. Vor urma nopți ușor mai calde până în 9 decembrie, dar apoi scăderea de temperatură prognozată va determina minime în medie de -6 grade pe data de 16 decembrie. Se vor semnala precipitații pe aproape tot parcursul intervalului, însă pe arii mai extinse și mai însemnate cantitativ se prognozează a fi în intervalul 8...10 decembrie.

În Transilvania, urmează o scădere treptată și continuă până la valori de -2 grade spre finalul celei de a doua săptămâni. Regimul termic nocturn va crește accentuat, de la -8 grade la începutul intervalului, până la valori în jurul a 0 grade. Se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a intervalului, dar cu probabilitatea să cuprindă arii mai extinse în perioada 8 – 13 decembrie.

REPEDE CLICK AICI: DOLIU PESTE ROMÂNIA, ÎNDRĂGITA INTERPRETĂ DE MUZICĂ POPULARĂ S-A STINS DIN VIAȚĂ! (FOTOGRAFII TERIBILE DE LA FAȚA LOCULUI)

În Maramureș, în intervalul 10 – 16 decembrie scăderea temperaturilor va fi continuă și semnificativă, până în jurul unei medii regionale de -2 grade. Temperaturile minime vor varia puțin în intervalul 6 – 9 decembrie, la valori între -4 și 0 grade, apoi vor scădea semnificativ, atingând în medie -8 grade. Se vor semnala precipitații, ce se estimează a fi chiar moderate cantitativ, în perioada 3 – 10 decembrie.

În Moldova, după data de 10 decembrie este prognozată o scădere treptată a temperaturii, de la o medie a valorilor maxime de 4...5 grade, până spre valori negative de -4...-2 grade la finalul intervalului. Nopțile vor fi tot mai reci, încât pentru finalul intervalului media regională va ajunge la -8 grade. Probabilitate pentru precipitații va crește după 4 decembrie, dar pe arii mai extinse și posibil însemnate cantitativ acestea vor fi în perioada 9 - 12 decembrie.

REPEDE CLICK AICI: IMAGINI CUTREMURĂTOARE DE LA CELE MAI DEOSEBITE ÎNMORMÂNTĂRI (GALERIE FOTO)

În Dobrogea, este prognozată o scădere treptată a maximelor, astfel că, pentru mijlocul lunii decembrie, media acestora va ajunge la 0 grade. Temperaturile minime se vor situa în jurul valorii de 0 grade, nopți mai calde urmând să se înregistreze în perioada 9 – 11 decembrie, când media acestora va fi pozitivă, de 3...4 grade, dar spre finalul perioadei, după 13 decembrie, sunt prognozate minime ușor negative de -2...-4 grade. Probabilitate pentru precipitații pe arii mai extinse și posibil însemnate cantitativ va fi mai mare în perioada 9 - 12 decembrie.

În Muntenia, minimele termice vor fi în scădere, până la o medie de -6 grade în zilele de 15 și 16 decembrie. Temporar vor fi precipitații, cu o probabilitate mai mare de apariție în intervalul 9 -12 decembrie.

REPEDE CLICK AICI: ORICE ROMÂN ADEVĂRAT TREBUIE SĂ VADĂ ACESTE 50 DE POZE !!!

În Oltenia, începând cu 9 decembrie, când se vor înregistra minime în jur de 0 grade, și până la sfârșitul intervalului, scăderea va fi continuă, până la valoarea medie de -6 grade (în zilele de 15 și 16 decembrie). Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în intervalul 8 – 12 decembrie, scrie meteoromania.ro.

 
 
 
Loading...