Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Metoda halucinantă prin care un bărbat de 50 de ani PĂCĂLEA clienţii unor restaurante din Bucureşti cu bancnote de 500 de lei

Metoda halucinantă prin care un bărbat de 50 de ani PĂCĂLEA clienţii unor restaurante din Bucureşti cu bancnote de 500 de lei

Un articol de: B1.ro - 23 Apr 2018, 12:07
Metoda halucinantă prin care un bărbat de 50 de ani PĂCĂLEA clienţii unor restaurante din Bucureşti cu bancnote de 500 de lei Eveniment

Un bărbat în vârstă de 50 ani a fost reținut, în Capitală, după ce au fost făcute mai multe plângeri privind fapte de înşelăciune. Individul ar fi înşelat trei persoane pe raza municipiului Bucureşti printr-o metodă halucinantă.

El se prezenta unor clienţi din restaurante ca fiind membru în echipele administrative ale localurilor şi susţinea că au rămas doar cu bancnote de 500 lei în casele de marcat şi ar avea nevoie să schimbe diferite sume de bani în bancnote cu o valoare mai mică, însă, după ce persoanele vătămate îi înmânau sumele de bani solicitate, acesta părăsea respectivele localuri, fără a restitui banii. 

Astfel, în perioada 2016-2018, la nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, au fost înregistrate trei plângeri penale privitoare la un bărbat care, sub pretexte false, declinându-şi calităţi mincinoase, a convins persoanele vătămate să îi ofere diferite sume de bani pe care nu le-a returnat. 

Cel în cauză se prezenta clienţilor din restaurante ca fiind membru în echipele administrative ale localurilor şi susţinea că au rămas doar cu bancnote de 500 lei în casele de marcat şi ar avea nevoie să schimbe diferite sume de bani în bancnote cu o valoare mai mică, însă, după ce persoanele vătămate îi înmânau sumele de bani solicitate, acesta părăsea respectivele restaurante, fără a restitui banii. 

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, Bucureşti, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de înşelăciune, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.
 

Citeşte mai multe despre:   Stiri Bucuresti