Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Metrorex: Una dintre ieşirile de la staţia de metrou Ştefan cel Mare închisă, începând de luni

Metrorex: Una dintre ieşirile de la staţia de metrou Ştefan cel Mare închisă, începând de luni

Un articol de: Irina Mina - 10 Mai 2021, 08:36
Metrorex: Una dintre ieşirile de la staţia de metrou Ştefan cel Mare închisă, începând de luni Foto: facebook.com/pg/metrorexoficial.ro Eveniment

Una dintre căile de acces de la staţia de metrou Ştefan cel Mare va fi închisă, începând de luni, accesului călătorilor pentru lucrări de refacere a finisajelor.

Metrorex informeaza ca, in perioada 10.05 – 21.05.2021 (inclusiv in zilele de week-end, 15.05-16.05.2021), la statia de metrou Stefan cel Mare, situata pe Magistrala 1 se vor realiza lucrari de refacere a finisajelor accesului A (iesirea spre Sos. Stefan cel Mare)”,potrivit unui comunicat de presă al Metrorex.

Astefl că, pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, traficul pietonal la accesul A (cu scară rulantă) al staţiei de metrou Ştefan cel Mare va fi închis.

Lucrările de refacere a finisajelor accesului A presupun decopertarea pardoselilor existente şi pregătirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit.

Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător, se menţionează în comunicat.

„Aceste lucrări se înscriu într-un program ce vizează refacerea finisajelor la căile de acces ale anumitor staţii de metrou care de-a lungul timpului au suferit deteriorări”, conform sursei.

Citeşte mai multe despre:   Metrorex,   Stefan cel Mare,   accesul restrictionat la metrou