Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Micuţa Maria a fost violată şi ucisă cu sânge rece în Italia, dar nici după o lună nu a fost găsit vinovatul (VIDEO)

Micuţa Maria a fost violată şi ucisă cu sânge rece în Italia, dar nici după o lună nu a fost găsit vinovatul (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 14 Iul 2016, 21:58
Micuţa Maria a fost violată şi ucisă cu sânge rece în Italia, dar nici după o lună nu a fost găsit vinovatul (VIDEO) Eveniment

A trecut aproape o lună de când micuţa Maria a fost violată şi ucisă cu sânge rece într-o localitate din Italia. Deşi au audiat peste 30 de persoane, autorităţile nu au găsit criminalul, informează B1 TV. Asta cu toate că părinţii arată cu degetul spre un tânăr de 21 de ani, apropiat al familiei.

”Fiica mea a fost violata, ucisă şi abandonată”, a susținut mama fetiței.

Uciderea cu sânge rece a Mariei, o fetiţă de 9 ani, a şocat opinia publică din Italia.

Cumplita tragedie s-a întâmplat pe 19 iunie, când în mica localitate San Salvatore Telesino era sărbătorit Sfântul Anselmo, patronul spiritual al aşezării.

Maria se afla în piața din fața bisericii din localitate şi aştepta să participe la procesiune. Ploaia a stricat însă planurile comunității, iar fetiţa a decis să plece spre casă. Nu a mai ajuns niciodată. A fost găsită fără suflare în piscina unui restaurant din localitate.

Micuţa Maria a fost violată şi ucisă cu sânge rece în Italia, dar nici după o lună nu a fost găsit vinovatul

Rezultatele autopsiei au arătat că a fost violată, iar apoi înecată. Autorităţile italiene nu au descoperit criminalul nici până acum.

”Urmărim toate pistele, ne străduim, iar dovezile, deocamdată, sunt ținute la secret. Este necesar pentru a putea identifica pe cei responsabili de aceasta crimă atroce. Nu, nu vă pot sa da nişte termene. Sperăm să facem totul în cel mai rapid timp posibil. Dar totul depinde de investigaţii, de desfăşurarea anchetei care este în curs”,a  declarat procurorul Giovanni Conzo.S-a stabilit data când va trece România la moneda euro! Adio "lei"!

Părinţii fetiţei îl acuză pe Daniel Ciobanu, un tânăr în vârstă de 21 de ani, apropiat al familiei.

În seara fatidică, spun aceştia, băiatul s-ar fi oferit să o ducă pe micuţă acasă cu mașina, dar au făcut un ocol pe la o cunoștință de-a bărbatului, să lase un pachet. La audieri, martorii ar fi confirmat că au văzut-o pe Maria împreună cu Daniel.

”Mă acuză de toate lucrurile astea, dar la final eu sunt nevinovat. Nu i-am facut nimic copilei. Nu am atins-o nici măcar cu un deget cât timp a stat cu mine în maşină”, s-a apărat Daniel Ciobanu.

Citeşte mai multe despre:   Italia,   crima,   viol,   criminal