Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Miercuri va fi anunțat numele noului ministru al Comunicațiilor: Va fi o persoană din domeniu

Miercuri va fi anunțat numele noului ministru al Comunicațiilor: Va fi o persoană din domeniu

Un articol de: - 08 Aug 2016, 17:25
Miercuri va fi anunțat numele noului ministru al Comunicațiilor: Va fi o persoană din domeniu Eveniment

Dragoș Tudorache, ministru interimar al Comunicațiilor, a anunțat într-o întâlnire cu jurnaliștii că miercuri va fi anunțat oficial numele celui care va prelua portofoliul.

''Numele ministrului Comunicaţiilor o să-l aflaţi miercuri. Aşa cum premierul a anunţat de săptămâna trecută, miercuri se va şi anunţa şi va depune şi jurământul'' a spus acesta.

Dragoș Tudorache a mai precizat că persoana desemnată miercuri va fi un bărbat și că aceasta va fi apolitic, conform mediafax.ro.

''E o persoană cunoscută, e o persoană din domeniu. (…) Am căutat pe cineva care să înţeleagă la fel de bine şi administraţia publică, dar să înţeleagă foarte bine şi cum funcţionează industria şi mediul privat, pentru că e o articulare importantă între cele două segmente. Am vrut să ne asigurăm că viitorul ministru are şi energia şi dinamismul necesar unui astfel de domeniu foarte important, foarte dinamic, cu un potenţial uriaş de creştere pentru economia României, dar care să înţeleagă şi zona de privat şi domeniul public'' a oferit informații suplimentare Dragoș Tudorache.

Ministerul Comunicațiilor este fără ministru din luna iulie, când Dacian Cioloș a decis remanierea din guvern a lui Marius Bostan, alături de alți 3 miniștri. Portofoliul a fost asigurat interimar de Dragoș Tudorache, șeful cancelariei primului-ministru.