Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mihai Fifor, despre refuzul lui Gabriel Oprea de a merge la audieri în comisia de anchetă a alegerilor din 2009: O să trimitem o nouă invitație. Nu ne jucăm de-a comisia (VIDEO)

Mihai Fifor, despre refuzul lui Gabriel Oprea de a merge la audieri în comisia de anchetă a alegerilor din 2009: O să trimitem o nouă invitație. Nu ne jucăm de-a comisia (VIDEO)

Un articol de: - 31 Mai 2017, 11:03
Mihai Fifor, despre refuzul lui Gabriel Oprea de a merge la audieri în comisia de anchetă a alegerilor din 2009: O să trimitem o nouă invitație. Nu ne jucăm de-a comisia (VIDEO) Eveniment

Mihai Fifor, președintele comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, a declarat miercuri, după ce fostul vicepremier Gabriel Oprea a anunțat că refuză să se prezinte la audieri, că va fi trimisă o scrioare Procurorului General al României și ulterior, o nouă invitație către fostul ministru al Internelor. 

”Noi considerăm că invitarea lui Gabriel Oprea la comisie a fost îndreptățită și cât se poate de legală. Vom transmite o scrisoare procurorului general al României, în care aratăm din nou obiectivele comisiei de anchetă așa cum sunt ele prinse în hotărârea de înființare și de funcționare a acestei comisii și o să trimitem o nouă invitație domnului Gabriel Oprea pentru a veni în fața comisiei, pentru că mi se pare că acesta este mersul firesc al lucrurilor. 

Am decis să trimitem aceasta scrisoare Parchetului General pentru a nu exista niciun fel de dubiu față de faptul că obiectivele comisiei sunt cât se poate de clare. 

Noi am pornit la drum cu buna credință și cu intenția de a transparentiza lucrurile cât se poate de mult.

Până la urmă, dacă domnul Gabriel Oprea va decide să nu vină în fața comisiei, este opțiunea domniei sale”, a declarat Fifor. 

Mihai Fifor, despre refuzul lui Gabriel Oprea de a merge la audieri în comisia de anchetă a alegerilor din 2009: O să trimitem o nouă invitație. Nu ne jucăm de-a comisia

Întrebat dacă în cazul în care Gabriel Oprea va refuza să onoreze o nouă invitație este posibil ca această comisie să sesizeze autoritățile în conformitate cu prevederile din propriul regulament, Mihai Fifor a răspuns: ”Bineînțeles că da. Nu ne jucăm de-a comisia. Este o comisie parlamentară cât se poate de serioasă”. 
 

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...