Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mihai Goțiu, plângere la Poliție după ce a fost lovit de Mirel Palada în studioul B1 TV: PRIMELE IMAGINI din timpul incidentului (VIDEO)

Mihai Goțiu, plângere la Poliție după ce a fost lovit de Mirel Palada în studioul B1 TV: PRIMELE IMAGINI din timpul incidentului (VIDEO)

Un articol de: - 14 Sep 2017, 08:41
Mihai Goțiu, plângere la Poliție după ce a fost lovit de Mirel Palada în studioul B1 TV: PRIMELE IMAGINI din timpul incidentului (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Senatorul USR Mihai Goţiu va merge a Poliţie, pentru a depune plângere, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. Asta după ce, îjoi dimineață, a fost la IML pentru a-şi scoate actele doveditoare ale agresiunii, informează B1 TV. 

Imaginile agresiunii din studioul B1 TV

Scene incredibile au avut loc miercuri seară în platoul B1 TV. Mirel Palada l-a lovit cu pumnul şi cu picioarele pe Mihai Goțiu, senator USR, și vicepreședinte al Senatului. Cei doi participau la emisiunea ”Talk B1”, moderată de Nadia Ciurlin.

Lavaliere şi mese rupte, un platou întreg de emisie scandalizat. Lui Mirel Palada nu i-a mai păsat de nimic. A sărit cu pumnii pe Mihai Goţiu. Se pare că cel care a sărit la bătaie a fost sociologul Mirel Palada. Acesta i-ar fi spart nasul lui Mihai Goțiu, iar apoi l-ar fi lovit şi cu picioarele. Cei doi au fost invitaţi de moderatoarea emisiunii să părăsească platoul. Mai mult, Mirel Palada nu va mai fi primit niciodată în platoul B1TV. 

Mihai Goțiu a fost la IML pentru a-şi scoate actele doveditoare ale agresiunii

”Am ajuns azi noapte la IML, era trecut de miezul nopții, dar programul era până la 21. Așa că am mers la Spitalul Clinic de Urgență ”Sfântul Ioan”, acum am venit la IML documentele, cred că mai trebuie să fac radiografii. 

Nu știu daca voi ajunge chiar azi la Poliție pentru a depune plângerea penală, dar cu siguranță voi depune plângerea penală. 

Era în pauza publicitară, după ce am avut mai multe discuții în prima parte a emisiunii. De vreo trei sau patru ori domnul Palada a intrat peste mine în timp ce vorbeam, întrerupânu-mă și nelăsâmndu-mă să spun ce voiam să spun. I-am atras atenția. După care i-am spus că unul dintre motivele pentru care am intrat în politică a fost și faptul că m-am săturat de astfel de politicieni neimțiți care nu te lasă să spui ceea ce vrei. În pauză m-a amenințat, mi-a spus să nu îi mai spun nesimțit, deși eu mă refeream la comportamentul lui, nu la persoana lui. I-am spus că atât timp cât mă va înterupe voi continua să spun că are un comportament nesimțit. În acel moment m-a lovit cu pumnul, în momentul de învălmășeală cred că m-am lovit de un scaun am o mica lovitura la picior. 

Nu am mai vorbit (cu Mirel Palada - n.r.), nu îmi dau seama ce ar trebui să îmi transmită mie, trebuie să le transmită cetățenilor români. El a ocupat o funcție publică la unul dintre cele mai înalte nivele, era interfața Guvernului că cetățenii și cred că față de cetățenii României are o obligație morală de a-și cere scuze pentru un astfel de comportament huliganic. 

În perioada în care am fost jurnalist eram și eu printre jurnaliștii vizați de amenințările sale. 

Evident ca nu m-am așteptat la așa ceva, dar vreau să-i transmit ca nu sunt o persoană care poate fi intimidată așa de ușor. 

Aștept să-și ceară scuze față de cetățenii României pentru ce a făcut. 

Legea în România trebuie respectată și aplicată și cred că fiecare trebuie să răspundă pentru faptele lui”, a declarat Mihai Goțiu.

Citeşte mai multe despre:   Mirel Palada