Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mihai Tudose, despre refuzul de a vaccina copilul: "Alţi părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru fapte mult mai puţin grave" (VIDEO)

Mihai Tudose, despre refuzul de a vaccina copilul: "Alţi părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru fapte mult mai puţin grave" (VIDEO)

Un articol de: - 26 Iul 2017, 12:48
Eveniment

Premierul Mihai Tudose a avut miercuri o reacție extrem de critică la adresa părinților care nu își vaccinează copii. Șeful executivului chiar a sugerat că aceștia ar trebui să fie decăzuți din drepturile părintești.

"Din punctul meu de vedere personal, vă spun că acel părinte care refuză vaccinarea şi pune în pericol inconştient viaţa copilului, decide el asupra copilului, dacă face sau nu poliomielită, face sau nu rujeolă, moare sau nu, eu cred că aici tot ce înseamnă servicii sociale, protecţia copilului. Alţi părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru fapte mult mai puţin grave. Când un părinte îşi condamnă copilul practic la moarte, nu ştiu în ce măsură se mai poate vorbi despre drepturi părinteşti", a afirmat Tudose.

Nici doctorii care s-au declarat împotriva vaccinării nu au scăpat de critica premierul.

”Nu ştiu dacă aceia sunt chiar doctori”, a răspuns Tudose la întrebarea unui jurnalist.

Premierul a precizat că a cerut soluții pentru a rezolva problema acestor refuzuri.

”Sunt soluţii care ţin de bunul simţ, dar la care trebuie ţinut cont şi de tot ce înseamnă cadrul legal. Şi o anchetă a celor în drept de la protecţia copilului, de la asistenţa socială, dar foarte bine fundamentat juridic”, a afirmat Tudose.

Mihai Tudose, despre refuzul de a vaccina copilul: "Alţi părinţi sunt decăzuţi din drepturi pentru fapte mult mai puţin grave"

 

Citeşte mai multe despre:   Tudose,   vaccin,   refuz
 
 
 
Loading...