Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mihail Vlasov şi-a recunoscut vinovăţia, dar magistrații nu vor să-l judece în procedură simplificată

Mihail Vlasov şi-a recunoscut vinovăţia, dar magistrații nu vor să-l judece în procedură simplificată

Un articol de: - 21 Oct 2014, 14:18
Mihail Vlasov şi-a recunoscut vinovăţia, dar magistrații nu vor să-l judece în procedură simplificată Eveniment
Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României Mihail Vlasov a recunoscut faptele de care este acuzat de procurori şi a solicitat instanţei să fie judecat în procedură simplificată, astfel încât să-i fie redusă pedeapsa, însă Curtea de Apel Bucureşti a decis marţi să-i respingă cererea, informează Mediafax.

Vlasov şi-a recunoscut vinovăţia de la termenul din 16 septembrie. De atunci, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au amânat de mai multe ori pronunţarea cu privire la aplicarea procedurii simplificate, care înseamnă, între altele, şi reducerea pedepsei. Marţi, instanţa i-a respins cererea şi a dispus ca Mihail Vlasov să fie judecat în procedură normală.

Avocatul lui Vlasov a cerut, în urma deciziei instanţei, administrarea de noi probe, dar şi audierea unor martori.

Următorul termen în acest dosar a fost stabilit de instanţă în 28 octombrie, dată la care se va stabili ce probe vor fi administrate, dar şi martorii care vor fi audiaţi.

Mihail Vlasov este judecat sub control judiciar din 30 august, după ce, din 24 aprilie a fost arestat la domiciliu, în dosarul în care este acuzat că a luat mită 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki.