Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mii de sindicaliști din transport au ieșit în stradă, nemulțumiți de condițiile de muncă. Ponta: Plătim 800 milioane subvenții la Metrorex (VIDEO)

Mii de sindicaliști din transport au ieșit în stradă, nemulțumiți de condițiile de muncă. Ponta: Plătim 800 milioane subvenții la Metrorex (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 18 Sep 2013, 15:47
Mii de sindicaliști din transport au ieșit în stradă, nemulțumiți de condițiile de muncă. Ponta: Plătim 800 milioane subvenții la Metrorex (VIDEO) Eveniment

Câteva mii de sindicalişti din transportul public de călători, în special angajţi Metrorerx au ieşit, astăzi, în stradă. Aceştia organizează un marş după ce ieri ei au oprit munca între orele 4 şi 6 dimineaţa. Oamenii sunt nemulţumiţi de condiţiile de muncă şi nivelul salariului, dar cer şi demisiaq primarului USL Sorin Oprescu.

Mii de sindicalişti din transportul public de călători, angajaţi Metrorerx sau de la Regia Autonomă de Transport Bucureşti au ieşit în stradă. Oamenii se plâng de salarii mult prea mici şi cer demisia primarului capitalei, Sorin Oprescu.

”Sunt multe nemulţumiri. Nu ni se dau drepturile, salariu înghetat de 4 ani și materiale nu avem, nu avem drepturile ce ni se cuvin”, susțin protestatarii.

Pe de altă parte, premierul Ponta susţine că afacerile metroului se fac prin firma sindicatului.

”O să rog nu doar pe Mănescu dar și pe Voinea, Câmpeanu, la finalul sedinței să discutați cu Metrorex. Noi plătim 800 de milioane subvenții. Ce se poate face, facem. Nu se mai pot face toate afacerile metroului prin firma sinducatului. Asta nu se mai poate face. Orice altă nemulțumire se rezolvă, asta nu”, a afirmat premierul în timpul ședinței săptămânale de Guvern.

Sindicaliștii din transport au ieșit în stradă, nemulțumiți de condițiile de muncă
Embed:

Citeşte mai multe despre:   transport,   Victor Ponta