Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Miliardarul Ioan Niculae a plătit aproape o sută de mii de dolari pentru un elefant împăiat din Africa de Sud (VIDEO)

Miliardarul Ioan Niculae a plătit aproape o sută de mii de dolari pentru un elefant împăiat din Africa de Sud (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 23 Noi 2014, 13:41
Miliardarul Ioan Niculae a plătit aproape o sută de mii de dolari pentru un elefant împăiat din Africa de Sud (VIDEO) Eveniment

Ce fac cei mai bogaţi afacerişti din România când nu mai ştiu pe ce să dea banii? Comandă elefanţi împăiaţi. Omul de afaceri Ioan Niculae a plătit aproape o sută de mii de dolari pentru a putea avea sub ochii săi un elefant vânat în Africa de Sud. Niculae a împuşcat elefantul în februarie, însă acesta nu a fost încă adus în ţară.

Miliardarul Ioan Niculae a plătit 40.000 de dolari pentru a vâna un elefant şi 50.000 de dolari pentru a-l împăia în Europa din Africa de Sud.

Procesul de împăiere a unui elefant este unul îndelungat, iar în acest caz a durat şapte luni.

Pe lângă elefant, Ioan Niculae a vrut ca şi alte animale să fie împăiate. Este vorba despre 19 animale, care vor fi duse la Durban şi îmbarcate pe un vapor.

Transportul costă aproximativ 24.000 de dolari.

Majoritatea animalelor sunt vânate în Africa de Sud, iar cele mai multe sunt transportate în Statele Unite, în special Texas, California şi Florida. O altă piaţă importantă o reprezintă Rusia şi Polonia.

Procesul de împăiere a unui elefant durează câteva luni

Citeşte mai multe despre:   Africa de Sud,   miliardar,   Ioan Niculae