Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministerul Apărării scoate la concurs 100 de posturi de specialiști în cadrul Institutului ''Cantacuzino''

Ministerul Apărării scoate la concurs 100 de posturi de specialiști în cadrul Institutului ''Cantacuzino''

Un articol de: Redacția B1.ro - 24 Mai 2019, 13:01
Eveniment

Ministerul Apărării anunță că scoate la concurs peste 100 de posturi de specialiști în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Este vorba despre posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști și ingineri.

De asemenea, Ministerul a inițiat discuții cu Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, pentru stabilirea condițiilor necesare în perspectiva reautorizării unei viitoare producții de vaccinuri.

”Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, aflat în coordonarea secretarului de stat Mihai Dan Chirică, șeful Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, a demarat procedurile de achiziții și investiții, în baza bugetului aprobat în valoare de aproximativ 40 milioane de lei, pentru modernizarea zonelor de producție prin achiziția de noi echipamente, de înalt nivel tehnologic, respectiv consolidarea și reabilitarea infrastructurii existente.

Măsurile concrete adoptate până în prezent de conducerea Institutului s-au materializat printr-o creștere semnificativă a producției de SOD Natural, cel mai cunoscut antioxidant și imunostimulator românesc, realizat în exclusivitate în cadrul Institutului Cantacuzino.

În primele cinci luni ale acestui an, vânzările de SOD Natural au depășit totalul vânzărilor pe anul 2018”, a transmis Ministerul Apărării, printr-un comunicat. 
 

Citeşte mai multe despre:   Ministerul Apararii,   Institutul Cantacuzino