Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Se fac angajări la stat. 900 de posturi, scoase la concurs

Se fac angajări la stat. 900 de posturi, scoase la concurs

Un articol de: B1.ro - 23 Noi 2018, 22:35
Se fac angajări la stat. 900 de posturi, scoase la concurs Foto: PSnews Eveniment

Ministerul de Interne anunță organizarea de examene pentru ocuparea a 946 de posturi, atât din sursă externă, cât şi din interiorul MAI. Se vizează astfel reducerea deficitului de personal cu care se confruntă instituţia.

Demersurile pentru organizarea și desfășurarea concursurilor vor fi realizate etapizat anul acesta și anul viitor.

”Concursurile sunt destinate personalului recrutat din sursă externă, dar și celui din cadrul MAI, prin trecere din corpul agenților/subofițerilor în cel al ofițerilor, conform deciziei structurii organizatoare. Persoanele declarate admise vor fi încadrate în posturile pentru care au candidat pe parcursul anului 2019.

Printre structurile MAI care scot la concurs posturi se numără Direcția Generală Management Urgențe Medicale, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General pentru Imigrări, Direcția Generală Anticorupție, Direcția Generală de Pașapoarte, Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date, Direcția Regim Permise și Înmatriculare a Vehiculelor, Agenția Națională Antidrog, Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane, Academia de Poliție, Casa de Pensii Sectorială”, transmite Ministerul de Interne, printr-un comunicat.

Citeşte mai multe despre:   Ministerul de Interne