Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministerul Educației caută locuri de cazare pentru refugiați la caminele facultăților. Mircea Dumitru, rector al Universității București: Putem pune la dispoziție 80 de locuri (VIDEO)

Ministerul Educației caută locuri de cazare pentru refugiați la caminele facultăților. Mircea Dumitru, rector al Universității București: Putem pune la dispoziție 80 de locuri (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Sep 2015, 12:55
Ministerul Educației caută locuri de cazare pentru refugiați la caminele facultăților. Mircea Dumitru, rector al Universității București: Putem pune la dispoziție 80 de locuri (VIDEO) Eveniment

Ministerul Educației caută locuri pentru refugiați, cerând  tuturor unităților de învățământ din țară situația locurilor de cazare disponibile, informează B1 TV.

Mircea Dumitru, rector al Universității București, a declarat că a primit o astfel de solicitare din partea Ministerului Educației și că Universitatea București poate pune la dispoziție 80 de locuri pentru refugiați.

"Am primit o solicitare. Putem pune la dispoziție 80 de locuri. Noi avem câteva cămine în comuna Măgurere, foarte aproape de Universitatea de Fizică București. Noi avem peste 2.000 de camere și 5.400 de locuri. Căminul este folosit cam 50-60%. (n.r Blocurile de cămine în care ar urma să se cazeze refugiații) sunt înr-o stare decentă, pot fi locuite. În plus putem oferi și consiliere psihologică
", a spus Mircea Dumitru.

Ministerul Educației caută locuri de cazare pentru refugiați la caminele facultăților


Citeşte mai multe despre:   Ministerul Educatiei,   refugiati