Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministerul Educației l-a revocat din funcţie pe rectorul Universităţii ”Ovidius” din Constanţa

Ministerul Educației l-a revocat din funcţie pe rectorul Universităţii ”Ovidius” din Constanţa

Un articol de: - 07 Sep 2013, 14:17
Ministerul Educației l-a revocat din funcţie pe rectorul Universităţii ”Ovidius” din Constanţa Foto: TVLitoral.ro Eveniment

Rectorul universității ”Ovidius” din Constanța, Gabriela Stanciu, a fost revocată din funcție printr-un ordin al Ministerului Educației Naționale, aceasta pierzându-și și funcția de ordonator de credite.

În completarea acestei decizii, Ministerul Educaţiei Naţionale a aprobat vineri numirea profesorului universitar Ion Bordeianu în funcţia de ordonator de credite al universităţii constănţene.

"Deciziile MEN, aprobate prin ordin de ministru, îşi produc efectele începând cu data de 5 septembrie şi au ca temei Ordonanţa nr. 9/P/2013 emisă de Direcţia Naţională Anticorupţie prin care au fost dispuse o serie de măsuri împotriva doamnei Gabriela Stanciu", se arată în comunicatul MEN, citat de Agerpres.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au dispus IUP față de Gabriela Stanciu pentru luare de mită, interzicându-i acesteia să părăsească țara pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeşte mai multe despre:   Ministerul Educatiei,   luare de mita