Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministerul Sănătații, executat silit pentru despăgubirile de 4 milioane de euro în urma incendiului de la Maternitatea Giulești (VIDEO)

Ministerul Sănătații, executat silit pentru despăgubirile de 4 milioane de euro în urma incendiului de la Maternitatea Giulești (VIDEO)

Un articol de: - 06 Oct 2015, 10:17
Ministerul Sănătații, executat silit pentru despăgubirile de 4 milioane de euro în urma incendiului de la Maternitatea Giulești (VIDEO) Eveniment

Ministerul Sănătăţii este executat silit în dosarul incendiului de la Maternitatea Giuleşti. Ministerul trebuie să plătească despăgubiri de 4 milioane de euro, familiilor bebeluşilor care au murit în incendiul de la Giuleşti de acum cinci ani, informează B1 TV.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, ministerul Sănătății ar fi trebuit să plătească a 12-a parte din suma de aproximativ 4 milioane de euro, stabilită de instanță pentru despăgubirea familiilor implicate în incendiu.

La sediul instituției a ajuns avocatul uneia dintre familiile afectate în incendiu, care a precizat că ministerul ar fi trebuit să transmită o listă a bunurilor care ar putea fi executate. Totodată, aici au ajuns și executorii judecătorești care vor identifica anumite bunuri în vederea confiscării lor pentru recuperarea sumelor de bani pe care instanța le-a acordat familiilor prin decizie definitivă.

Pe de altă parte, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii susțin că nu e corect ca ei să plătească suma integrală și vor contesta decizia.

În august 2010, un incendiu a izbucnit la Maternitatea Giulești din Capitală, soldat cu moartea a șase bebeluși și rănirea gravă a altor 12 copii.

Ministerul Sănătații, executat silit pentru despăgubirile de 4 milioane de euro în urma incendiului de la Maternitatea Giulești

Citeşte mai multe despre:   Ministerul Sanatatii