Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministra româncă, UMILITĂ de francezi: Un ziarist a sugerat că Roxana Mărăcineanu ar FURA bani din donaţii (VIDEO)

Ministra româncă, UMILITĂ de francezi: Un ziarist a sugerat că Roxana Mărăcineanu ar FURA bani din donaţii (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 06 Sep 2018, 11:22
Eveniment

 Acum suntem mândri că avem un ministru în guvernul francez, dar lucrurile nu au stat mereu roz pentru Roxana Mărăcineanu. Deşi a avut o activitate impecabilă, românca nu a scăpat ironiilor xenofobe pe care francezii le-au oferit nu o dată emigranţilor din România.

În 2010, Roxana Mărăcineanu se retrasese din natatie, dar era consultant pentru un post tv francez care transmitea Campionatele Europene de la Budapesta. De asemenea, însoţea o înotătoare franceză.

La Budapesta un jurnalist sportiv de la postul francez de televiziune France 2 a făcut o glumă referitoare la români, care a generat proteste din partea colegilor săi, se dezvaluia atunci în presa din România.

Jurnalistul Nelson Monfort, prezent la Campionatele Europene de nataţie de la Budapesta, se pregătea să o intervieveze pe Aurore Mongel, o înotătoare franceză. Monfort i-a spus înotătoarei că este foarte apreciată. De altfel, Roxana Mărăcineanu, înotătoare franceză născută în România şi consultant al France Télévisions, este "primul suporter" al ei.Şi este trezorierul fan-clubului tău, aşa că atenţie, deoarece cu românii trebuie să fii atent pe acest plan", a continuat jurnalistul francez.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 Simţind apoi protestele colegilor săi, Nelson Monfort adaugă: "Ştii că ţin la tine Roxana, spun asta în glumă”, s-a mai relatat despre incidentul în care s-a sugerat ca Maracineanu ar putea fura banii înotatoarei franceze.

Citește și - Roxana Mărăcineanu vs. Ioana Bran - Francezii au pus o româncă, fostă MARE CAMPIONĂ de nataţie, ministru al Sportului. Guvernul român nu a fost în stare s-o pună, în funcţia similară, decât pe 'MILIONARA SEXY'

 

Citeşte mai multe despre:   Roxana Mărăcineanu,   Franta
 
 
 
Loading...