Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Daea uimește din nou: ”Vă dăm un leu pe un kilogram de lână pentru că o vândeţi iar asta va asigură tunsul” (VIDEO)

Ministrul Daea uimește din nou: ”Vă dăm un leu pe un kilogram de lână pentru că o vândeţi iar asta va asigură tunsul” (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 26 Mai 2017, 23:45
Ministrul Daea uimește din nou: ”Vă dăm un leu pe un kilogram de lână pentru că o vândeţi iar asta va asigură tunsul” (VIDEO) Eveniment

Ministrul Agriculturii face spectacol, din nou. Tot prin limbaj. De data prin explicațiile pe care le-a dat agricultorilor prezenți la un târg din Timișoara. Dezbaterile au avut loc pe seama „programului lâna". „Vă dăm un leu pe kilogram pentru că o vândeţi iar asta va asigură tunsul", le-a transmis Petre Daea, informează B1 TV.

”Peste 70% din lâna țării era aruncată așa că noi, în programul de guvernare, am introdus un obiectiv important, să facem o rețea de prelucrare a acesteia.
Până atunci această cantitate excepțională și calitate, aproximativ 36 de mii de tone, trebuie să nu o mai arunce fermierul, crescătorul de oi, motiv pentru care am instituit un act normativ care se află pe parcursul aprobării să ajungă în guvernul României”, a spus Daea.

Valorificarea lânii a fost un subiect intens discutat la cel mai mare târg agricol din Vestul ţări. Iar agricultorii au primti vești bune de la ministrul Petre Daea. Mai greu a fost cu exprimarea ideilor.

”Păstraţi-o şi vă dăm un leu pe kilogram pentru că o vândeţi legal la cineva. Dacă oaia are trei kilograme de lână îţi asigură tunsul gratuit de la stat. Cu mieii facem reţeaua de export”, i-a spus Daea unui fermier. 

Ministrul Daea uimește din nou: ”Vă dăm un leu pe un kilogram de lână pentru că o vindeţi iar asta va asigură tunsul”


 

Citeşte mai multe despre:   ministrul Agriculturii