Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul de Externe a anunțat când vor fi ridicate vizele necesare românilor care vor să călătorească în SUA

Ministrul de Externe a anunțat când vor fi ridicate vizele necesare românilor care vor să călătorească în SUA

Un articol de: - 04 Aug 2017, 21:44
Ministrul de Externe a anunțat când vor fi ridicate vizele necesare românilor care vor să călătorească în SUA Foto: mae.ro Eveniment

Există un orizont de timp de unu-doi ani pentru ridicarea vizelor necesare românilor care vor să călătorească în Statele Unite, a declarat Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, pentru Digi24.

”Am avut două întâniri de lucru cu experții americani. Am avut o întâlnire în 3, în aprilie, la Bruxelles - Comisia, România și SUA - și lucrăm în continuare la punerea în aplicare a unei declarații comune care a fost adoptată de SUA si UE privind programul de implementare a ridicării vizelor pentru cele cinci țări care nu beneficiază de acest regim. E un orizont de timp de 1-2 ani”, a explicat Meleșcanu, pentru Digi24.

Guvernul Statelor Unite a adoptat, în iunie, un nou chestionar pentru solicitanții de viză din întreaga lume. Aceștia trebuie să furnizeze informații personale despre ultimii 15 ani. Măsurile sunt în concordanță cu promisiunea președintelui Donald Trump că va spori securitatea Statelor Unite și va întări controalele la frontiere.

Citeşte mai multe despre:   Ministrul de Externe,   vize,   Statele Unite