Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul de Interne îi ACUZĂ de implicare în proteste pe Cătălin Tolontan, Emilia Șercan, Mircea Marian și Andrei Gheorghe (VIDEO)

Ministrul de Interne îi ACUZĂ de implicare în proteste pe Cătălin Tolontan, Emilia Șercan, Mircea Marian și Andrei Gheorghe (VIDEO)

Un articol de: - 02 Feb 2017, 12:44
Eveniment

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a acuzat mai mulți jurnaliști că au instigat pe Facebook oamenii să iasă în stradă și că au făcut ca presiunea ce exista deja în societate să fie și mai mare.

Printre persoanele pe care le-a numit s-au aflat: Mircea Marian, Emilia Șercan, Andrei Gheorghe, Cătălin Tolontan, Ovidiu Vanghele, dar și politicienii Nicușor Dan și Robert Turcescu. Mai mult, ea s-a plâns că unii dintre ei au postat pe Facebook adresele de domiciliu și numerele de telefon ale membrilor Guvernului și chiar și ea personal a avut telefonul blocat din cauza nenumăratelor apeluri primite.  În opinia sa, postările de pe Facebook ale acestora nu au făcut decât să agraveze o situație care oricum era tensionată.

Ministrul de Interne îi ACUZĂ de implicare în proteste pe Cătălin Tolontan, Emilia Șercan, Mircea Marian și Andrei Gheorghe

Ieri, acțiunile au fost promovate prin intermediul rețelelor de socializare, în special pe pagina grupului Corupția Ucide, prin evenimente sub titulatura ”Nu legii grațierii și amnistiei!”. 

Cu această ocazie, am remarcat implicarea unor personalități publice, formatori de opinie și membri ai unor partide politice pentru susținerea acestor proteste în stradă. Vă pot da și câteva exemple: Mircea Marian, Ovidiu Vanghele, Robert Turcescu, Emilia Șercan, Lucian Mândruță, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Cătălin Tolontan sau Andrei Gheorghe.

Ne-am confruntat cu situații în care pe site-urile de socializare au fost publicate adrese de domiciliu ale unor lideri politici și numere de telefon ale miniștrilor, ceea ce a accentuat presiunea străzii și a crescut gradul de emoție negativă. Acele informații erau protejate de Legea datelor cu caracter personal. Cu toate acestea, ele au devenit publice.

Și eu am avut telefonul blocat din cauza acestor mesaje și telefoane repetate”, a declarat Carmen Dan

Citeşte mai multe despre:   Carmen Dan,   proteste,   manifestatii,   incidente