Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Educaţiei, campion la greşeli gramaticale. Noua colecţie de "perle" marca Valentin Popa (VIDEO)

Ministrul Educaţiei, campion la greşeli gramaticale. Noua colecţie de "perle" marca Valentin Popa (VIDEO)

Un articol de: - 05 Mar 2018, 23:54
Ministrul Educaţiei, campion la greşeli gramaticale. Noua colecţie de "perle" marca Valentin Popa (VIDEO) Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea Eveniment

Ministrul Educaţiei, gafă după gafă. Valentin Popa s-a facut din nou de râs, chiar în ziua în care opoziţia a prezentat moţiunea simplă împotriva sa. Popa a promis că va face o reforma a învăţământului care va dura nu mai puţin de...20 de ani.

Acuzat că face praf sistemul de învăţământ, ministrul Valentin Popa nu s-a lăsat. A promis că va face o nouă reformă a educaţiei. O reformă care va dura nu mai puţin de 20 de ani! Ministrul a facut însă noi greşeli de exprimare....

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

"Inclusiv o nouă lege a educaţiei, dar şi «celelante» probleme care sunt legate de numărul de ore pe săptămână ale elevilor, de numărul de discipline, creşterea numărului de discipline", a afirmat Valentin Popa. 

Prezent la dezbaterea moţiunii simple depuse de PNL împotriva sa, Ministrul a trecut prin momente jenante şi dupa discursurile din plen. Întrebat despre forma corectă între "cealaltă" şi "cealantă", ministrul nu a vrut să răspundă.

„Vă rog să mă credeţi că am dat în viaţa mea foarte multe examene şi nu voi da în continuare examen”, a spus acesta.