Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, după discuțiile cu sindicaliștii: Educația este un domeniu prioritar. Așteptăm legea salarizării ca să mărim salariile (VIDEO)

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, după discuțiile cu sindicaliștii: Educația este un domeniu prioritar. Așteptăm legea salarizării ca să mărim salariile (VIDEO)

Un articol de: - 24 Aug 2015, 16:30
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, după discuțiile cu sindicaliștii: Educația este un domeniu prioritar. Așteptăm legea salarizării ca să mărim salariile (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni, după discuțiile avute la sediul Guvernului cu reprezentanții sindicatelor din educație, că nu poate prezenta un calendar concret cu privire la creșterile salariale și că se așteaptă adoptarea legii salarizării bugetarilor pentru a crește veniturile din educație.

”Au fost negocieri pe o durată de timp apreciabilă. Am remarcat spiritul constructiv din partea sindicatelor. Este vorba de faptul că a fost reiterat că educația și sănătatea sunt domenii prioritare, inclusiv din punctul de vedere al salarizării. La începutul anului vom identifica soluțiile prin care creșterile salariale din sănătate vor fi similare cu cele din educație, deși sistemul educației are un număr de personal mai mare, deci și un impact bugetar mai mare”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

”Nu putem să dăm niciun răspuns până când nu știm în ce stadiu suntem cu proiectul legii salarizării. Vom vedea ce se întâmplă cu Codul fiscal și în data de 15 septembrie vom putea să venim cu elemente concrete”, a mai spus ministrul Educației.

Sorin Cîmpeanu, despre creșterile salariilor din educație


Citeşte mai multe despre:   ministrul educatiei,   Sorin Cimpeanu,   educatie,   legea salarizării