Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Justiției, întrebat cum se simte ca judecător "într-un guvern CONTROLAT DE UN INFRACTOR”. Răspunsul lui Tudorel Toader (VIDEO)

Ministrul Justiției, întrebat cum se simte ca judecător "într-un guvern CONTROLAT DE UN INFRACTOR”. Răspunsul lui Tudorel Toader (VIDEO)

Un articol de: - 23 Mar 2017, 13:50
Ministrul Justiției, întrebat cum se simte ca judecător "într-un guvern CONTROLAT DE UN INFRACTOR”. Răspunsul lui Tudorel Toader (VIDEO) Eveniment

Ministrul Justiției a fost întrebat de jurnalistul Mălin Bot cum se simte știind că face parte dintr-un guvern controlat de un infractor, făcând referire la șeful PSD Liviu Dragnea.

Surprins, Tudorel Toader preferă să răspundă evaziv.

Ministrul Justiției, întrebat cum se simte ca judecător "într-un guvern CONTROLAT DE UN INFRACTOR”

Video: Facebook/Malin Bot

„Mi s-a propus sa preiau portofoliul Justitiei si mi s-au dat depline garantii de independenta. Eu nu primesc ordine de la nimeni, am deplina libertate in stabilirea secretarilor de stat, am deplina libertate in a spune ‘nu adoptam ordonante de urgenta’, am deplina libertate in a initia proiecte de legi”, a afirmat Toader, pe holurile instituțiilor UE de la Bruxelles, unde a participat la o dezbatere despre democrația și justiția din România.

"A fost o discuție foarte frumoasă, necesară și imporantă. Până la urmă, noi ne facem treaba la noi acasă, legile le facem acolo după voința legiuitorului național (...)", spune ministrul, după ce a fost chemat de liderii Europei să explice celebra OUG 13, care i-a scos pe români în stradă.

 

Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

Citeşte mai multe despre:   Justitie,   Tudorel Toader ,   ministru,   Guvernul Romaniei