Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Petre Daea, noi declarații halucinante: Pesta mă deșteaptă, grija mă adoarme (VIDEO)

Ministrul Petre Daea, noi declarații halucinante: Pesta mă deșteaptă, grija mă adoarme (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 13 Sep 2018, 11:27
Foto: Captură Digi24 Eveniment

Explicaţii halucinante ale ministrului Agriculturii în plină pestă porcină. Daea dă vina pe ştiinţă pentru că nu a găsit soluţia pentru a opri acest virus, informează B1 TV. Mai mult,  Daea l-a descoperit și pe ,,Dumnezeul bolii", care este medicul veterinar. Ministrul Agriculturii a încheiat în stilul caracteristic. A spus ca pesta porcină îl deșteaptă iar grija ei îl...adoarme.

„Medicul veterinar este stăpânul bolii, el trebuie să fie stăpânul condițiilor de eradicare a bolilor respective, este ”Dumnezeul bolii”, el trebuie ascultat”, a spus ministrul Agriculturii. 

În ultimele luni, pesta porcină africană a măturat  zeci de localităţi din ţară, iar mii de porci au fost ucişi. Cum vede ministrul situaţia? Daea a spus că pesta porcină îl deșteaptă, însă grija ei îl adoarme. Acesta a precizat că porcii care urmează să fie omorâţi în zonele de focar vor fi mai întâi crotaliaţi şi apoi ucişi.

Mai mult, acesta a spus că deşi situaţia este dramatică, oamenii vor mai putea să crească porci în gospodării, însă trebuie să aştepte. 

Ministrul a pasat responsabilitatea în curtea președintelui ANSVSA, Geronimo Brănescu. În opinia ministrului, tot Geronimo Brănescu pare să fie vinovat și pentru calitatea îndoielnică a dezinfectanților utilizați. Peste porcină africană a fost confirmată în douăsprezece judeţe, fiind depistate peste 800 de focare.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.


 

Citeşte mai multe despre:   Petre Daea
 
 
 
Loading...