Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Sănătății a aprobat planul de măsuri privind igienizarea Spitalului de Arși

Ministrul Sănătății a aprobat planul de măsuri privind igienizarea Spitalului de Arși

Un articol de: - 15 Iul 2016, 20:01
Ministrul Sănătății a aprobat planul de măsuri privind igienizarea Spitalului de Arși Foto: radioiasi.ro Eveniment

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a aprobat planul de măsuri privind igienizarea Spitalului de Arși, informează Agerpres. Bugetul estimat pentru activitățile prevăzute este de 449.310 lei, iar termenul de finalizare a acestora este de 30 de zile de la livirarea fondurilor necesare.

Bani vor fi alocați pentru igienizarea Secției de terapie intensivă (ATI), înlocuirea ușilor de acces în ATI și în saloanele pentru pacienți cu uși glisante cu senzori, igienizarea blocurilor operatorii și a spațiilor de cazare, dotarea cu echipamente/mobilier pentru Unitatea de Transfuzii (UTS), ATI și săli de operație, angajarea unei firme pentru igienizarea/dezinfectarea aparatelor de climatizare.

Totodată, va fi organizat un concurs pentru ocuparea postului de epidemiolog, dar și pentru ocuparea unui post de infecționist, va fi cumpărată o stație de clorinare a apei uzate și vor fi instalate dispensere pentru dezinfectanți de mâini la intrarea și ieșirea din toate saloanele și spațiile în care se oferă îngrijiri medicale.

Citeşte mai multe despre:   Vlad Voiculescu,   buget,   Spitalul de Arsi