Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Sănătății, întrebat unde ar putea fi tratați răniții dacă s-ar produce o explozie: În străinătate. Acum, dacă avem cinci pacienți în plus, avem o problemă gravă ca țară (VIDEO)

Ministrul Sănătății, întrebat unde ar putea fi tratați răniții dacă s-ar produce o explozie: În străinătate. Acum, dacă avem cinci pacienți în plus, avem o problemă gravă ca țară (VIDEO)

Un articol de: - 14 Iul 2016, 12:36
Ministrul Sănătății, întrebat unde ar putea fi tratați răniții dacă s-ar produce o explozie: În străinătate. Acum, dacă avem cinci pacienți în plus, avem o problemă gravă ca țară (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Ministrul Sănătății a declarat joi că dacă în acest moment undeva în România s-ar produce o explozie soldată cu mai mulți răniți, aceștia ar trebui tratați în afara țării.

Întrebat de jurnaliști, în cadrul unei coneferințe de presă, unde ar putea fi tratați răniții dacă s-ar produce un accident grav, Vlad Voiculescu a răspuns: ”În străinătate. Nu avem capacitate, acum dacă avem cinci pacienți în plus, avem o problemă gravă ca țară, iar această situație este inacceptabilă”.

Totodată, ministrul a precizat că cele șase paturi de la secția de arși a spitalului Floreasca sunt ocupate în acest moment.

Vlad Voiculescu a vorbit și despre modul în care poate fi sprijinit Spitalului de arși. Este vorba despre ”ajutor pentru investiții, suplimentarea personalului dacă este necesar și măsuri corecitive”.

Ministrul Sănătății, întrebat unde ar putea fi tratați răniții dacă s-ar produce o explozie: În străinătate. Acum, dacă avem cinci pacienți în plus, avem o problemă gravă ca țară

Citeşte mai multe despre:   Vlad Voiculescu,   Spitalul de Arsi,   strainatate