Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Sănătății, răspuns arogant când a fost întrebat câți consilieri are: ”Pot să am 2.000. Una este consilier onorific, alta sunt funcţiile plătite”

Ministrul Sănătății, răspuns arogant când a fost întrebat câți consilieri are: ”Pot să am 2.000. Una este consilier onorific, alta sunt funcţiile plătite”

Un articol de: Ramona Zaharia - 26 Feb 2021, 23:42
Ministrul Sănătății, răspuns arogant când a fost întrebat câți consilieri are: ”Pot să am 2.000. Una este consilier onorific, alta sunt funcţiile plătite” Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a dat un răspuns arogant, vineri, când a fost întrebat câți consilieri are. ”Pot să am 2.000. Una este consilier onorific, alta sunt funcţiile plătite”, a răspuns oficialul guvernamental, precizând că are doar opt consilieri, ”la fel cum a avut fiecare ministru”.

 

Ce a răspuns Vlad Voiculescu atunci când a fost întrebați câți consilieri sunt la Ministerul Sănătății

 

"Mă bucur că m-aţi întrebat despre cei 21 de consilieri pe care spuneţi că îi am, pentru că asta este o minciună gogonată tipică PSD. Am auzit-o în 2016, acum din nou. Există opt consilieri ai ministrului Sănătăţii, nu a modificat nimeni hotărârea de guvern care spune foarte clar că sunt opt consilieri ai ministrului Sănătăţii. Restul sunt consilieri onorifici. Pot să am 2.000. Una este consilier onorific, adică cineva care eventual poate să vină la Ministerul Sănătăţii şi să facă acolo voluntariat, alta sunt funcţiile plătite. (...) Ministrul Sănătăţii are opt consilieri, la fel cum a avut fiecare ministru de până acum. Aţi mai minţit cu ceva, cu delegarea atribuţiilor. Fie nu ştiţi cum este să fii ministru sau să ai orice funcţie importantă când trebuie să delegi şi dacă eşti într-o funcţie de demnitate publică atunci evident delegi. (...) Vorbiţi despre şofer - nu am niciun şofer angajat special pentru mine. Vorbiţi despre secretară - evident că există o secretară a ministrului Sănătăţii", a declarat Vlad Voiculescu.

 

Vlad Voiculescu: Am studiat până în anul 2011, găsiţi diploma mea pe contul meu de Facebook

 

De asemenea, întrebat în ședința Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament dacă are studii superioare, Voiculescu a precizat că diploma sa poate fi găsită pe contul lui de Facebook.

"Da, deţin studii superioare. (...) Am studiat până în anul 2011, găsiţi diploma mea pe contul meu de Facebook, găsiţi certificatul de la Ministerul Educaţiei pentru recunoaşterea acelei diplome. Vă stau la dispoziţie pentru o discuţie în limba germană, pentru vizite la facultatea din Viena", i-a răspuns ministrul Sănătății unui parlamentar.

Recent, Voiculescu s-a aflat în centrul unei controverse legate de studiile sale. După ce a fost acuzat că nu are diplomă de licenţă, Vlad Voiculescu a declarat că și-a obținut diploma la școala de business pe care a urmat-o la Viena timp de zece ani. Vlad Voiculescu a postat și un atestat privind echivalarea diplomei din Viena cu o diplomă de master, în domeniul administrarea afacerilor, specializarea administrarea afacerilor.Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis

 

Citeşte mai multe despre:   Vlad Voiculecu