Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Sănătății anunță restructurarea Agenției Naționale de Transplant

Ministrul Sănătății anunță restructurarea Agenției Naționale de Transplant

Un articol de: - 02 Mai 2018, 17:10
Ministrul Sănătății anunță restructurarea Agenției Naționale de Transplant Eveniment

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, anunță restructurarea Agenției Naționale de Transplant și promite transparentizarea instituției.

"Pot să vă spun doar că am gândit un plan de restructurare a Agenţiei Naţionale de Transplant. (...) Cu siguranţă trebuie restructurată. În primul rând, este vorba şi de transparentizarea procedurilor, de tot ceea ce se întâmplă acolo. Nu vreau să acuz pe nimeni, nu am acuzat niciodată, vreau doar ca lucrurile să meargă mult mai bine", a afirmat Sorina Pintea, citată de Agerpres.

Ministrul Sănătății a adăugat că a discutat şi cu reprezentanţii Eurotransplant în vederea reluării negocierilor privind afilierea României la această organizaţie.

"Am discutat şi cu cei de la Eurotransplant, am avut săptămâna trecută discuţii cu ei. Putem relua negocierile pentru că avem totuşi pacienţi mulţi pe listele de aşteptare. (...) Sunt mai multe organizaţii gen Eurotransplant în Europa şi fiecare are o cotizaţie anuală. Pe de altă parte, este foarte bine că s-a început transplantul pulmonar în România, este foarte important, este un mare pas înainte, spun eu, pentru că trebuia să facem şi asta", a precizat Pintea.

Citeşte mai multe despre:   Sorina Pintea