Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Transporturilor: Nu se pune problema falimentării ROMATSA. Sub nicio formă nu sunt probleme pe partea de siguranță aeronautică (VIDEO)

Ministrul Transporturilor: Nu se pune problema falimentării ROMATSA. Sub nicio formă nu sunt probleme pe partea de siguranță aeronautică (VIDEO)

Un articol de: - 29 Mai 2017, 16:02
Ministrul Transporturilor: Nu se pune problema falimentării ROMATSA. Sub nicio formă nu sunt probleme pe partea de siguranță aeronautică (VIDEO) Eveniment

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a declarat luni, după discuțiile cu sindicaliștii ROMATSA că nu se pune problema falimentării ROMATSA și că nu există probleme pe partea de siguranță aeronautică. 

”Eu am transmis foarte clar și i-am rugat pe controlorii de trafic de la ROMATSA să ia în calcul foarte clar că modificările se fac într-un mod rațional, clar, fără a pune presiune atât pe minister, cât și pe pasagerii care sunt convins că vor fi afectați. Eu sunt convins că mâine greva va dura destul de puțin. 
Sub nicio formă nu sunt probleme pe partea de siguranță aeronautică”, a dat asigurări Răzvan Cuc.

Acesta a anunțat că intenționează să trimită corpul de control la ROMATSA. 

”Intenționez pentru o clarificare a tuturor problemelor care au apărut în mass-media să trimit și corpul de control la ROMATSA. 

Problema de care dânșii au amintit este o problemă știută încă din 2015. Eu prima discuție tehnică pe care am avut-o pentru modificarea planului de performanță a fost în urmă cu două săptămâni. 

Nu se pune problema falimentării ROMATSA.

Salariul mediu este undeva în jurul sumei de 21.000 de lei fără sporuri. Sumele de care beneficiază controlorii de trafic sunt sume care provin de la Eurocontrol, nu provin de la bugetul de stat”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Grevă generală la ROMATSA. Ministrul Transporturilor: Nu se pune problema falimentării ROMATSA. Sub nicio formă nu sunt probleme pe partea de siguranță aeronautică

Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!

Citeşte mai multe despre:   greva generala,   Romatsa,   ministrul Transporturilor,   sindicalisti