Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Ministrul Transporturilor: Singurul drum național de pământ a fost balastat. Asfaltul va urma după obținea autorizației

Ministrul Transporturilor: Singurul drum național de pământ a fost balastat. Asfaltul va urma după obținea autorizației

Un articol de: - 10 Oct 2015, 17:32
Ministrul Transporturilor: Singurul drum național de pământ a fost balastat. Asfaltul va urma după obținea autorizației Foto: voceatransilvaniei.ro Eveniment
Potrivit ministrului transporturilor, Iulian Matache, singurul drum național de pământ din România a fost balastat, urmând să se asfapteze după obținerea autorizatiilor necesare, potrivit mediafax.

Într-o conferință de presă, ministrul transporturilor a declarat că deocamdată, DN 24 C Rădăuți – Manolea, singurul drum național de pământ din România, a fost supus unor lucrări de întreținere, și nu de modernizare.

"Lucrările vor continua. Acolo este etapa din a aduce drumul din drum de pământ în drum balastat. Asta e o etapă care este încadrată în secţiunea de întreţinere”, a spus Matache.

Acesta a și-a completat declarația, spunând că Inspectorul de Stat în Construcții nu este de acord cu modernizarea drumului, din cauza faptului că nu există autorizație.

Directorul Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu, a explicat că cele două straturi de balast si balast stabilizat fac parte din întreținerea drumului, și nu din modernizarea sa.

"Ne-am oprit la balast stabilizat şi urmează să obţinem autorizaţia pentru modernizare, pentru straturile superioare de mixtură”, a spus Laicu.