CUTREMURĂTOR! Doi tineri din Harghita au violat o minoră

CUTREMURĂTOR! Doi tineri din Harghita au violat o minoră

Doi tineri din comuna Praid, județul Harghita, cu vârste de 20 și 27 de ani, au violat o minoră, în vârstă de 12 ani, și i-au furat telefonul.

Fapta a avut loc luni, pe raza localităţii Ocna de Sus, comuna Praid, unde părinţii fetei desfăşoară activităţi sezoniere.

Adolescenta a fost abordată la ieşirea din magazinul din sat, unde făcuse cumpărături, de către cei doi, pe care îi cunoştea şi care s-au oferit să o conducă până la locul unde se aflau părinţii săi.

Însă, la mijlocul drumului, bărbaţii au constrâns-o pe minoră să întreţină raporturi sexuale, iar unul dintre ei i-a furat şi telefonul mobil.

Poliţia Rurală Odorheiu Secuiesc s-a sesizat din oficiu, marți, cu privire la respectiva faptă, potrivit Biroului de Presă al IPJ Harghita.

Astfel, cei doi tineri au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Odorheiu Secuiesc, cu propunere de arestare preventivă, scrie libertatea.ro.

În cauză, autoritățile au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de viol şi furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe