Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mircea Badea și Victor Ciutacu o jignesc dur pe Alina Dumitru, singura medaliată la JO: “Vaca e vacă pentru că așa s-a născut”

Mircea Badea și Victor Ciutacu o jignesc dur pe Alina Dumitru, singura medaliată la JO: “Vaca e vacă pentru că așa s-a născut”

Un articol de: - 30 Iul 2012, 09:21
Mircea Badea și Victor Ciutacu o jignesc dur pe Alina Dumitru, singura medaliată la JO: “Vaca e vacă pentru că așa s-a născut” Eveniment

Pierderea rederendumului de către USL i-a scos din minți pe cei din trustul Intact. Astfel, Mircea Badea și Victor Ciutacu au găsit rapid vinovatul: judoka Alina Dumitru, singura medaliată de până acum a României la Jocurile Olimpice de la Londra.

Pe Twitter cei doi au adus jigniri fără precedent față de marea noastră sportivă. "Idoliţa snobilor cu acces la net, Alina Dumitru, e vexată că n-au sunat-o nici suspendatul, nici interimarul. Deci nu votează, nu se bagă", a scris Ciutacu. "O doare mâna cu care votează pentru că a bătut-o brazilianca la zero", a comentat și Badea. Ulterior, după ce un alt utilizator de Twitter a scris că "Vaca e o vacă pentru că aşa s-a născut", Ciutacu a confirmat: "Exact".

Mircea Badea și Victor Ciutacu s-au supărat după ce Alina Dumitru a declarat că nu a votat la referendum. “Nu am fost să votez, nu mă bag în situaţia politică, nu comentez. Olimpiada trecută, după ce am luat aurul, m-a sunat Băsescu, dar acum nu m-a mai sunat nimeni, nici Băsescu, nici Antonescu”, a spus Alina Dumitru de la Londra.

Vezi AICI reacția Alinei Dumitru la jignirile primite.

Trimite-i AICI un mesaj de susţinere Alinei DumitruDespre acest subiect a scris și Adevărul.ro.

Badea și Ciutacu o jignesc pe Alina Dumitru
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Mircea Badea