Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mircea Badea, snopit în bătaie de motociclistul pe care l-a jignit: Prezentatorul a abandonat în repriza a doua (VIDEO)

Mircea Badea, snopit în bătaie de motociclistul pe care l-a jignit: Prezentatorul a abandonat în repriza a doua (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Noi 2014, 10:09
Mircea Badea, snopit în bătaie de motociclistul pe care l-a jignit: Prezentatorul a abandonat în repriza a doua (VIDEO) Eveniment

Viaţa bate platoul de ştiri. Iar şpagatul de generic nu câştigă în faţa unui sportiv care-şi apără onoarea. A demonstrat-o Teodor Emanuel, motociclistul jignit de Badea pentru că a "îndrăznit" să-şi ambaleze motorul în apropierea jurnalistului care îşi modera emisiunea. În ring, Badea nu a mai fost tare în gură sau poate că ar fi fost, dar nu prea a avut timp. Era ocupat cu încasatul.

„Rezultatul e cel promis. Nu mi-am promis numai mie, ci şi sportului pe care-l practic şi miilor de oameni care şi-au pus încrederea în mine şi m-au susţinut. Knockout tehnic, Mircea Badea a abandonat”, a afirmat motociclistul Teodor Manuel.

„Trebuia puţin să-l mai lase. A fost prea pe el. Mircea Badea nu e un sportiv de performanţă sau cade fizic. Chiar dacă s-a antrenat la palmare, la saci, nu are nicio treabă”, a spus la rândul său, antrenorul lui Teodor.

Gura face, ea plăteşte! Teodor Emanuel lansase provocarea pentru Mircea Badea după ce acesta jignise mai mulţi motociclişti care treceau prin faţa studioului său improvizat din faţa postului de casă al lui Dan Voiculescu. Atotputernic în emisiunea sa, Mircea Badea a crezut că-i va merge şi în ring Nici măcar antrenorul său nu a crezut în el!

„A venit doar la un singur antrenament la mine şi nu e suficient. Pentru asemenea luptă trebuie între minimum 3-6 luni pentru un sportiv cu experienţă”, a explicat Ciprian Sora.

Rezultatul? Vânătăi, contuzii, escoriaţii şi un orgoliu "şifonat".
La mai bine de o oră după meci, Mircea Badea a explicat înfrângerea pe contul său de Facebook.

"După meci. Totul ok. Nu am obisnuința efortului fizic specific după cum am mai spus, așa că am oprit când suflul nu mai era ok. P.S. Trebuia să fi negociat runde de două minute, nu de trei", a scris prezentatorul, care a abandonat lupta în repriza a doua.

Şi, convins că nu s-a făcut înţeles, a ţinut să puncteze că nu a rămas cu sechele: "Citind titlurile de pe Facebook sau din "presă" pare că m-a călcat un tanc, iar eu nu am nici măcar o vânătaie. Pur şi simplu când s-a terminat benzina din cauza lipsei exerciţiului specific am zis stop”.

Mircea Badea, bătut în ring de un motociclist


Mircea Badea ia bătaie de la motociclistul Teodor Manuel

Citeşte mai multe despre:   Mircea Badea