Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mircea Cărtărescu se laudă că fratele lui Gabriel Garcia Marquez a stat “modest” la coadă pentru a obţine un autograf pe noua sa carte (FOTO)

Mircea Cărtărescu se laudă că fratele lui Gabriel Garcia Marquez a stat “modest” la coadă pentru a obţine un autograf pe noua sa carte (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 03 Feb 2019, 10:56
Mircea Cărtărescu se laudă că fratele lui Gabriel Garcia Marquez a stat “modest” la coadă pentru a obţine un autograf pe noua sa carte (FOTO) Eveniment

Scriitorul Mircea Cărtărescu îşi trăieşte din plin zilele acestea visul sud-american, fiind în turneu prin Columbia.

Aflat la Cartagena, Cărtărescu s-a bucurat de o întâlnire deosebit de entuziastă cu cititorii săi care au umplut până la refuz sala de teatru unde s-a desfăşurat evenimentul.

Printre cei care au stat la coadă pentru a obţine un autograf de la scriitorul român s-a numărat şi fratele celebrului scriitor Gabriel Garcia Marquez, după cum însuşi Cărtărescu a postat pe contul său de Facebook.

Discuție publică, aici, la Cartagena, Columbia, într-o minunată sală de teatru, arhiplină, cu criticul Xavi Ayen. Dau apoi autografe timp de o oră și jumătate. Între cei care-au stat cuminți la coadă, cu nespusă și emoționantă modestie, a fost și Jaime García Márquez, fratele marelui scriitor (în prima fotografie), a scris Cărtărescu pe contul său social media.

​​​​​​​

Citeşte mai multe despre:   Gabriel Garcia Marquez