Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un taximetrist din Giurgiu a luat în mașină o mireasă. La final, tânăra i-a spus că nu are bani și i-a oferit verigheta sa. Mai târziu, bărbatul i-a povestit unui prieten ce i s-a întâmplat și a avut un șoc. „Așa ceva nu vrei să auzi niciodată!”

Un taximetrist din Giurgiu a luat în mașină o mireasă. La final, tânăra i-a spus că nu are bani și i-a oferit verigheta sa. Mai târziu, bărbatul i-a povestit unui prieten ce i s-a întâmplat și a avut un șoc. „Așa ceva nu vrei să auzi niciodată!”

Un articol de: B1.ro - 04 Apr 2018, 18:53
Un taximetrist din Giurgiu a luat în mașină o mireasă. La final, tânăra i-a spus că nu are bani și i-a oferit verigheta sa. Mai târziu, bărbatul i-a povestit unui prieten ce i s-a întâmplat și a avut un șoc. „Așa ceva nu vrei să auzi niciodată!” Eveniment

O fată îmbrăcată în rochie de mireasă s-a urcat într-un taxi, în Giurgiu, și i-a cerut șoferului să o ducă la o casă veche, de pe strada Nicolae Titulescu.

Taximetristul a făcut întocmai cum i s-a cerut, dar, când au ajuns la vechea casă, în loc de plată, fata i-a dat o verighetă, spunându-i că nu are bani la ea, conform formula-as.ro.

După ceva timp, şoferul de taxi s-a întâlnit cu un amic şi cei doi au vorbit despre ceea ce se întâmplase.

Când a auzit povestea, prietenul taximetristului a fost şocat. Fata în cauză murise între timp. Ea s-a sinucis după ce soţul ei murise, în ziua nunţii, lovit de o maşină, exact când cei doi ieşeau din biserică. Ambii sunt acum îngropaţi în Cimitirul Smârda.

Şoferul de taxi a fost sfătuit de amicul său să ducă verigheta primită de la fată, la cimitir, şi s-o îngroape la mormântul fetei, pentru a scăpa de un eventual blestem,

Citeşte mai multe despre:   Stiri Giurgiu