Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mironescu, Durbac, Bogatu au negat legătura cu ANAF și implicarea lui Sorin Blejnar

Mironescu, Durbac, Bogatu au negat legătura cu ANAF și implicarea lui Sorin Blejnar

Un articol de: - 25 Mai 2011, 01:21
Mironescu, Durbac, Bogatu au negat legătura cu ANAF și implicarea lui Sorin Blejnar Foto: anews.ro Eveniment

În cadrul audierilor de ÎCCJ Liviu Durbac a negat, marți, că „omul de la capătul tunelului”, menționat într-una dintre interceptările telefonice de la dosar ar fi fost fostul Sorin Blejnar. Audiați și ei în dosarul privitor la presupusele activități ilegale din Portul Constanța, Laurențiu Mironescu și Eugen Bogatu au negat că ar fi avut legături cu șeful ANAF, au declarat avocații, anunță Mediafax.

La audierile de la ÎCCJ au fost aduși cei 28 de inculpați reținuți de procurori în cazul afacerilor ilegale din Portul Constanța.

Fostul secretar general al MAI, Laurențiu Mironescu, fostul director al Direcției Domenii Portuare Constanța, Eugen Bogatu și șeful Biroului Vamal Constanța Sud-Agigea, Liviu Durbac, au fost întrebați de procurorul de caz, Gheorghe Bocșan, dacă au avut legături cu Blejnar și dacă sume de bani rezultate din urma faptelor incriminate de procurori au fost direcționate către ANAF. Toți inculpații menționați au răspuns negativ la aceste întrebări.

Deși ordonanțele de reținere au expirat la ora 23.00, judecătorul le-a solicitat acuzaților să rămână la dispoziția instanței.

Citeşte mai multe despre:   sorin blejnar,   ANAF,   Portul Constanta