Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Misiune imposibilă la Lupeni. Un polițist a sunat la 112 să ceară ajutorul colegilor: Am primit trei apeluri la interval de două minute unul de celălalt (VIDEO)

Misiune imposibilă la Lupeni. Un polițist a sunat la 112 să ceară ajutorul colegilor: Am primit trei apeluri la interval de două minute unul de celălalt (VIDEO)

Un articol de: - 08 Mai 2017, 09:25
Foto: igj.ro Eveniment

Se spune că "unde-i lege, nu-i tocmeală!" Numai că sunt şi momente în care oamenii legii sunt nevoiţi să închidă ochii, deşi ar trebui să restaureze ordinea sau să intervină. I s-a întâmplat unui poliţist din Lupeni, care a fost trimis să intervină la trei cazuri în decurs de câteva minute. Cum nu se putea împărţi în trei, pentru a rezolva toate cazurile, poliţistul a sunat la 112 pentru a cere ajutor

„Am sunat la 112 pentru că am fost depăşit de situaţie (...). Am primit trei apeluri, consecutive, la interval de circa două minute unul de celălalt. Unul pe linie directă şi două apeluri venite prin 112. Eu eram singur şi menţionez că nu am permis de conducere deşi am maşină la dispoziţie pentru cele 8 ore de program. Dar nu am permis. Pentru prima intervenţie am cerut – conform protocoalelor – sprijin de la colegii de la Poliţia Locală. Apoi am rămas blocat la o spargere de grădiniţă unde trebuia să asigur perimetrul, să conserv probele, până veneau colegii mei de la Judiciar”, a declarat Iustinian Ivanciuc, poliţistul care a sunat la 112 pentru a cere sprijinul colegilor săi, potrivit Mediafax

Misiune imposibilă la Lupeni. Un polițist a sunat la 112 să ceară ajutorul colegilor: Am primit trei apeluri la interval de două minute unul de celălalt

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Pentru a face față situației, polițistul a anunțat IPJ Hunedoara de situaţia cu care se confruntă, pentru a fi coordonat.

„Am sunat la Deva, la Inspectorat că nu mai ştiam ce să fac. L-am sunat pe domnul ofiţer de serviciu de la IPJ Hunedoara, domnul Dinu. Pentru că după alte multe minute, situaţia nu s-a schimbat am sunat direct la 112 să spun că la al doilea apel primit prin 112 niciun echipaj al Poliţiei Lupeni nu se poate prezenta, fiindcă nu are cine. Eu eram blocat în cazul de la grădiniţă. Doamna de acolo mi-a spus că nu e o urgenţă şi să–mi sun şefii”, a explicat Ivanciuc, care a ajuns, în cele din urmă la al doilea apel venit prin 112.

Reprezentanții IPJ Hunedoara au deschis o anchetă în acest caz. 

„Cu privire la modul de intervenţie şi respectarea procedurilor în vigoare în cazul menţionat, conducerea IPJ Hunedoara a dispus verificări interne, în funcţie de cele constatate, urmând a fi luate măsuri corespunzătoare. De asemenea, subliniem faptul că stabilirea numărului de echipaje de intervenţie în teren este un proces dinamic, ce se raportează la necesităţile concrete ale comunităţii şi la evoluţia fenomenului infracţional. Situaţii de genul celei prezentate mai sus sunt soluţionate punctual, prin dispunerea, de către comanda unităţii, a unor măsuri de suplimentare a echipajelor de intervenţie, în funcţie de situaţia operativă”, a declarat Bogdan Niţu purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. 
 

Citeşte mai multe despre:   politist,   Stiri Hunedoara,   112,   ajutor
 
Loading...