Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Mitică Dragomir, despre fotbal și politică: Președintele Oțelului Galați, Marius Stan, iese primar cu cel puțin 60%

Mitică Dragomir, despre fotbal și politică: Președintele Oțelului Galați, Marius Stan, iese primar cu cel puțin 60%

Un articol de: - 19 Mai 2011, 22:31
Mitică Dragomir, despre fotbal și politică: Președintele Oțelului Galați, Marius Stan, iese primar cu cel puțin 60% Eveniment

Invitat la Evenimentul Zilei, joi, Dumitru Dragomir, președintele Ligii de Fotbal, a discutat fără perdea cu Ion Cristoiu și Robert Turcescu despre legătura dintre politică și fotbal văzută prin ochii unui om călit în luptele aspre ale puterii.

Fost deputat PRM, Dragomir a explicat că ales să iasă de pe scena politică pentru că era sătul de galeriile care l-au “înjurat de l-au spurcat” pentru legea împotriva huliganilor de pe stadioane.

Dumitru Dragomir: Casa fotbalului, una dintre clădirile frumoase ale Bucureștiului
Embed:

Despre episodul trâmbițatei cooptări în PDL, care în final nu a mai avut loc, Dragomir a declarat:”Mă vrăjise Gheorghe Stefan de la Piatra Neamț, Pinalti, pe care eu îl apreciez foarte mult - Hai domne la noi!”, dar în final nu m-am mai dus.

Mitică de la Ligă: La PDL mă vrăjise Pinalti să mă duc!
Embed:

Întrebat de Cristoiu care sunt atuurile pe care trebuie să le posede președintele ligii, Mitică a răspuns că pentru această funcție trebuie să te poți măsura cu patronii cluburilor, care au “averi incomensurabile”.

Dragomir a povestit că a fost pus în situația să intre „să nu se omoare, erau plini de sânge, i-am băgat în cadă i-am spălat. După aia au semnat actele, și-au dat mâna. Am pățit multe.”

Președintele Oțelului Galați, “Marius Stan iese primar cu cel puțin 60%”, a declarat cel care a fost denumit de multe ori  “Oracolul de la Bălcești“, explicând interdependența între politică și fotbal.

Oracolul din Bălcești: Marius Stan, de la Oțelul, iese primar al Galațiului
Embed: