Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment MITINGUL DIASPOREI: Au început să apară protestatari în Piaţa Victoriei. Manifestanţi din ţară şi la Universitate. Poliţia face un control pirotehnic la toate maşinile din zonă (FOTO, VIDEO)

MITINGUL DIASPOREI: Au început să apară protestatari în Piaţa Victoriei. Manifestanţi din ţară şi la Universitate. Poliţia face un control pirotehnic la toate maşinile din zonă (FOTO, VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 10 Aug 2018, 11:02
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

UPDATE 12:30: Un grup important de protestatari s-au strâns şi în Piaţa Universităţii din Capitală. Aceştia au tricouri cu mesajul "fără penali în funcţii publice", iar pe unele din steagurile lor scrie Oradea.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

 

Încă de la primele ore ale dimineţei, câteva zeci de protestatari s-au adunat în Piaţa Victoriei din Capitală în aşteptarea marelui miting al diasporei ce urmează să adune chiar zeci de mii de oameni în această seară.

De altfel, coloane de maşini se îndreaptă spre Capitală, acestea aducând numeroase persoane care vin din diaspora special pentru a participa la mitingul anunţat încă de acum câteva luni.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

La acest miting, vor participa şi numeroşi bucureşteni, dar şi români care vin din diverse zone a ţării pentru a manifesta împotriva puterii. 

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

În aşteptarea mitingului, Poliţia Capitalei a solicitat IGPR efectuarea unui control pirotehnic preventiv asupra tuturor maşinilor din zona Pieţei Victoria.

“În această dimineaţă, la solicitarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Inspectoratul General al Poliţiei Române, prin Biroul Pirotehnic, ne oferă sprijin pentru efectuarea unui control pirotehnic preventiv. Verificarea vizează autoturismele parcate în zonă Piaţa Victoriei şi are drept scop asigurarea protecţiei cetăţenilor ce se vor afla în această zonă, precum şi a celor care o vor tranzita”, a transmis Poliţia Capitalei, potrivit News.ro.

Oamenii care s-au strâns de la primele ore la dimineţii, au venit însoţiti de diverse mesaje împotriva Guvernului şi a majorităţii parlamentare, cât şi cu stegaruri ale României şi a ţărilor din care s-au întors în ţară.

 
 
 
Loading...